fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

TIG Lasapparatuur

Ben je op zoek naar een TIG lasapparaat? TIG lasapparatuur is de apparatuur die je nodig hebt om op een goede manier te kunnen TIG lassen. Deze manier Lees meer...

Ben je op zoek naar een TIG lasapparaat? TIG lasapparatuur is de apparatuur die je nodig hebt om op een goede manier te kunnen TIG lassen. Deze manier van lassen zorgt voor een zeer hoge laskwaliteit, alleen het is daarnaast ook een stuk moeilijker om het onder de knie te krijgen.

Filters

De TIG lasapparatuur die beschikbaar is bij Kippers is van topkwaliteit. Daarnaast is het gehele assortiment beschikbaar om op de perfecte manier te gaan TIG lassen. Zo kun je beschikken over TIG lasinverters, reguliere TIG lasapparaten en voetpedalen. Wil je meer weten over wat een lasapparaat TIG is en wat de beschikbaarheid is bij Kippers? Lees dan verder in deze tekst! We leggen je namelijk uit wat TIG lassen is, hoe de apparatuur werkt, wat voor aanbod aan TIG lasapparatuur we hebben, hoeveel TIG lasapparatuur kost en ten slotte leggen we je uit waarom je het beste TIG lasapparatuur kunt kopen bij Kippers.

Wat is TIG lassen?

TIG lassen is een zeer specifieke lastechniek en staat voor Tungsten Inert Gas. Bij deze lastechniek wordt er gebruik gemaakt van zowel wolfraam als inert gas. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van elektroden die niet afsmelten, waardoor het mogelijk is om een stuk nauwkeuriger te werken en een mooier resultaat te behalen dan bij MIG of MAG lassen. Echter is TIG lassen wel een stuk ingewikkelder. Vaak is een opleiding of cursus een vereiste om op een vakkundige manier te werk te kunnen gaan en het gewenste resultaat te behalen.

Hoe werkt TIG lasapparatuur?

Bij het TIG lassen zorg je er als het ware voor dat je een vlamboog creëert tussen het werkstuk waar je mee bezig gaat en de wolfraam elektrode. Het toevoegmateriaal moet vervolgens handmatig worden aangebracht in het smeltbad terwijl je met de andere hand ervoor zorgt dat je de toorts op het materiaal richt. De lasnaden die hierdoor worden gecreëerd zien er heel mooi uit en bovendien is het ook mogelijk om met TIG lasapparatuur hele dunne materialen te lassen.

Het aanbod van TIG lasapparatuur bij Kippers

Bij Kippers bieden we verschillende soorten merken aan als het aankomt op lasapparatuur. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit Jasic producten aangezien deze lasapparatuur uitermate geschikt is voor TIG lassen. Daarnaast bieden we ook verschillende soorten lasapparaten aan met verschillen in kwaliteit, prijs en mogelijkheden. Zo kun je kijken welk soort lasapparatuur het meest geschikte is voor jou of je bedrijf. Indien je vragen hebt gerelateerd aan TIG lassen kunnen onze medewerkers van Kippers je ook nog eens op weg helpen met nuttig lasadvies.

De prijs van TIG lasapparatuur

De kosten van TIG lasapparatuur zijn helemaal niet zo hoog als je kijkt wat je er allemaal mee kunt doen. Ook is het een zekerheid dat je geschikte lasapparatuur gaat tegenkomen dat perfect past bij jouw lasbudget. Voetpedalen voor het lassen zijn al beschikbaar vanaf zo’n 50 euro. Het aanschaffen van een lasapparaat kan ook goedkoop bij Kippers, al vanaf 320 euro (exclusief BTW) kun je al beschikken over je eigen lasapparaat. De kosten van andere lasapparaten en lasinverters zijn wellicht wat hoger, maar dit betaald zich uiteraard terug in de kwaliteit en de mogelijkheden bij het TIG lassen.

Waarom TIG lasapparatuur kopen bij Kippers?

TIG lasapparatuur aanschaffen bij Kippers is een hele verstandige keuze. Voor scherpe prijzen kun je al over een van de mooie lasproducten beschikken zodat je snel kunt beginnen met het TIG lassen. Indien je veel lasapparatuur nodig hebt voor je bedrijf is dit ook geen probleem, bij Kippers hebben we namelijk een groot aanbod van TIG lasapparaten. Heb je dus interesse in deze schitterende lasproducten? Zorg er dan voor dat je een TIG lasapparaat koopt bij Kippers!

Bekijk ook: