fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
68 resultaten
Sorteer op
Filters

Als er één merk de laatste jaren van zich heeft laten horen dan is het wel het merk Jasic. En dan natuurlijk wel in positieve zin! Deze Chinese onderneming brengt lasapparatuur op de markt van uitstekende kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Wij zijn er trots op dat wij u een zeer groot assortiment lasapparatuur van deze fabrikant aan kunnen bieden. En inderdaad……tegen zeer voordelige prijzen!

Snelle opkomst van Jasic lasapparaat

Jasic is een relatief jonge onderneming. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft direct vanaf het allereerste begin een enorme groei doorgemaakt. Jasic heeft zich gespecialiseerd in lasapparatuur en heeft in korte tijd niet alleen nationaal, maar ook internationaal naam weten te maken. Het opbouwen van een goede reputatie en het zijn van een betrouwbare handelspartner kan vandaag de dag alleen nog maar als je kwalitatief hoogwaardige machines op de markt weet te brengen. China, een land met een immense interne afzetmarkt, lag aan de basis van de explosieve groei van Jasic. De goede kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel de machines als van het merk zelf bleven internationaal niet onopgemerkt. Een nieuwe internationale ster was dan ook geboren en inmiddels is de lasapparatuur van deze Chinese onderneming in meer dan 60 landen verkrijgbaar.

Zeer complete en innovatieve lasmachines

De lasapparatuur van deze fabrikant wordt op drie verschillende productielocaties in China gefabriceerd. Dit bedrijf staat bekend om zijn zeer complete machines met zeer uitgebreide mogelijkheden. Innovatie is een begrip dat deze onderneming niet vreemd is en ook dit zie je terug in de apparatuur die Jasic levert. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden blijven het machines die eenvoudig in het gebruik zijn. Vanzelfsprekend hangt de kwaliteit van het resultaat af van de vakmanschap van de lasser, maar deze kan zich er in  elk geval nooit op beroepen dat de lasapparatuur van dit Chinese concern niet voldoet.

Bij Kippers Rijssen heeft u keuze uit de volgende Jasic Lasproducten:

Jasic lasapparatuur kopen bij Kippers Rijssen

Er valt over de individuele machines van Jasic veel te vertellen. Omdat dit toch altijd product specifieke informatie betreft hebben we ervoor gekozen om alle info die u nodig hebt samen te brengen in de product –en technische specificaties van de lasmachine in kwestie. U vindt deze info door te klikken op het type dat voor u interessant is. In het geval u na het lezen van de productinfo nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Kippers Rijssen. 

Bekijk ook: