fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Rugspuiten

Wanneer u werkzaam bent in de groenvoorziening, dan weet u als geen ander hoe efficiënt en gemakkelijk het is om rugspuiten te gebruiken. Dit uiterst Lees meer...

Wanneer u werkzaam bent in de groenvoorziening, dan weet u als geen ander hoe efficiënt en gemakkelijk het is om rugspuiten te gebruiken. Dit uiterst praktische hulpmiddel stelt u in staat om moeilijk bereikbare plaatsen te spuiten. Overigens worden rugspuiten niet alleen in de groenvoorziening ingezet, maar ook in de land- en tuinbouwsector. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een rugspuit terecht bij Kippers Rijssen!

Filters

Gemakkelijke en praktische rugspuiten

Rugspuiten blinken uit in praktisch gemak. Zoals gezegd stellen deze hulpmiddelen u in staat om ook op moeilijk bereikbare plaatsen te spuiten/sproeien. Een ander voordeel van dit hulpmiddel is dat u heel gericht kunt sproeien/spuiten. Het kan immers zo zijn dat het spuitmiddel echt specifiek alleen op een bepaalde plaats terecht mag komen. Voor dit soort doeleinden is er geen betere oplossing dan deze.

Verschillende modellen rugspuiten

Er bestaat niet iets als een universele rugspuit. Ze zijn er in verschillende typen en maten. Zo zijn ze er al met een relatief kleine inhoudsmaat, 1,25 liter. Dit model is het beste te vergelijken met de plantenspuit zoals deze in vrijwel elk particuliere huishouden te vinden is.

Voor het grotere werk heeft u weinig aan een spuit met een reservoir van 1,25 liter. Zeker wanneer er wat grotere oppervlakten gespoten moeten worden is een reservoir van een behoorlijk aantal liters gewenst. Kippers Rijssen heeft rugspuiten in het assortiment met een reservoir van 10, 15 en zelfs 20 liter inhoud. Dit reservoir draagt u op de rug, waarbij er veel aandacht is besteed aan het draagcomfort. Dit om overbelasting van zowel rug als schouders te voorkomen. De vloeistof wordt onder druk door de rugspuit gepompt en vindt zijn uitweg middels de spuitlans.

Birchmeier rugspuiten

Birchmeier is een merk dat sinds jaar en dag bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Dit in de breedste zin van het woord. Zo zijn de rugspuiten van dit merk zeer eenvoudig in het dagelijks gebruik en is er veel tijd en aandacht gegeven aan de ergonomische vormgeving van deze apparaten. Bovendien maken de spuiten van Birchmeier weinig lawaai, waardoor deze uitstekend te gebruiken zijn in bijvoorbeeld kassen.

Rugspuiten kopen

Het volledige aanbod rugspuiten treft u tegen scherpe en concurrerende prijzen aan in onze webwinkel. Vandaag voor 16:00 uur besteld betekent dat u uw bestelling vaak al de volgende (werk)dag in huis heeft.

Voor vragen over dit specifieke artikel staat onze klantenservice u natuurlijk graag te woord. 

Bekijk hier alle producten die u nodig kunt hebben in uw tuin: