fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Jumpstarters

Niets is zo vervelend als een lege accu. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie met het hele gezin gestrand bent in een vreemd land. Of wanneer je net op Lees meer...

Niets is zo vervelend als een lege accu. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie met het hele gezin gestrand bent in een vreemd land. Of wanneer je net op het punt staat een bestelling af te leveren aan een zeer belangrijke klant.

34 resultaten
Sorteer op
Filters

Jumpstarter

Gelukkig bestaat er een hulpmiddel waarmee je dit probleem snel kunt afhandelen. Bij Kippers Rijssen laten wij je graag kennismaken met onze jumpstarters: geschikt voor de meest uiteenlopende voertuigen. Wij vertellen je graag meer over deze starthulpen en hoe je een jumpstarter eenvoudig online kunt bestellen.

Wat zijn jumpstarters?

Wij begrijpen dat wellicht niet iedereen bekend is met het fenomeen jumpstarters. Echter geloven wij bij Kippers Rijssen dat iedereen hier baat bij kan hebben: zowel professionals als doe-het-zelvers.

Een jumpstarter – ook wel bekend als accu starter of startbooster - is een starthulp voor een voertuig met een lege accu. Dit kunnen kleine voertuigen zijn zoals grasmaaiers en motoren. Maar er zijn ook zeer krachtige jumpstarters te vinden, waarmee auto’s, vrachtwagens en zelfs boten mee gestart kunnen worden. Dit is afhankelijk van het formaat en vermogen van de starthulp.

Verschillende soorten jumpstarters

Met de jumpstarters van Kippers Rijssen ben je dus in staat om ieder voertuig met een lege accu weer te starten. Echter zijn er verschillende soorten jumpstarters te vinden. Welke starthulp is het meest geschikt?

Allereerst is het goed om te weten dat jumpstarters verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en vermogens. De keuze voor een jumpstarter is dus voornamelijk afhankelijk van de te starten voertuigen. Zo zal het starten van een vrachtwagen vragen om een zeer krachtige jumpstarter, terwijl je voor het starten van een grasmaaier met een lege accu een veel lichtere starthulp kunt kiezen.

Daarnaast zijn er jumpstarters te vinden met en zonder interne accu. Wie kiest voor een jumpstarter met interne accu, zal profiteren van een zeer mobiel apparaat. Deze starthulpen zijn namelijk niet afhankelijk van een stopcontact en kunnen overal mee naar toe worden gebracht, waardoor je op ieder moment en op iedere locatie een gestrand voertuig kunt starten.

Jumpstarters van Kippers Rijssen

De keuze is reuze bij Kippers Rijssen. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid assortiment jumpstarters, geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Om een goed beeld te krijgen van ons aanbod, lichten wij graag enkele jumpstarters verder toe:

·         Accu startbooster 12-24V. Een professionele jumpstarter voor het starten van auto’s, motoren, tractoren, vrachtwagens en kleine boten. Het is een zeer resistente startbooster, waardoor het een geschikt apparaat is voor professionele reparaties en interventies. De booster is beveiligd tegen ompoling en kortsluiting.

·         Condensator startbooster 12V. Een professionele jumpstarter voor het starten van auto’s, motoren, tractors en kleine boten. De jumpstarter is voorzien van condensators: dit systeem vereist geen onderhoud en laadt zich op door middel van restspanning van de accu van het op te starten voertuig.

·         Startbooster Lithium met accessoires. Een jumpstarter voor het starten van benzinemotoren tot 8 liter en dieselmotoren tot 6 liter. Een complete set, inclusief beschermende opbergcase en snellader waarmee de startbooster tot wel vijf keer sneller geladen kan worden.

Jumpstarters bestellen

Geïnteresseerd in het aanschaffen van een jumpstarter? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Al onze jumpstarters zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Wij leveren onze starthulpen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Omdat onze jumpstarters uit eigen voorraad geleverd worden, zal je profiteren van een snelle levering. Voor vragen kan je onze klantenservice raadplegen.

Daarnaast zijn onze jumpstarters ook te vinden in onze fysieke winkel in Rijssen. Onze betrokken medewerkers voorzien je hier graag van passend advies, zodat je de juiste jumpstarter zult vinden voor jouw voertuig.