fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kettingen

Wanneer er in uw bedrijf veel gewerkt wordt met hijsmateriaal, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat deze werkzaamheden veilig worden ui Lees meer...

Wanneer er in uw bedrijf veel gewerkt wordt met hijsmateriaal, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat deze werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Een belangrijke schakel hierin zijn deugdelijke en betrouwbare kettingen. Neem geen genoegen met minder dan alleen het allerbeste en kies daarom voor de kettingen uit het assortiment van Kippers Rijssen. U bent dan verzekerd van betrouwbaar en sterk hijsmateriaal. 

Filters

Het beste staal voor je kettingen

De kettingen die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn van het beste staal gemaakt. U wilt geen risico’s lopen door een ketting te gebruiken die van mindere kwaliteit staal is gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u geen risico kunt lopen op dit vlak, omdat wij eenvoudigweg alleen de allerbeste kwaliteit stalen kettingen voeren. Betrouwbaarheid en veiligheid gaan hand in hand en wanneer er op de juiste manier wordt omgegaan met dit hijsmateriaal zijn de risico’s op ongelukken verwaarloosbaar.

Verschillende soorten kettingen

Wij bieden u een aantal verschillende soorten kettingen aan. Zo is ‘Sleepketting 5 meter grade 80’ een ketting die, zoals de naam al aangeeft, uitermate goed geschikt voor sleepwerkzaamheden. De lengte van deze sleepketting bedraagt 5 meter. De sleepketting wordt geleverd in een handige opbergkoffer.

De ‘Ketting 2-sprong grade 100’ heeft een lengte van drie meter (inclusief de haken) is tot maar liefst 2500 kilo te belasten. Denkt u eraan deze maximale belastbaarheid nooit te overschrijden! Deze set wordt compleet geleverd, dus inclusief onder andere inkorthaak, verbindingsschalm en topschalm.

De ‘Ketting 4-sprong grade 100’ is het paradepaardje onder de kettingen. Ook deze hijsketting heeft een lengte van 3 meter (inclusief de haken). Bovendien wordt ook deze set weer compleet geleverd, dus inclusief onder andere veiligheidshaken, kettingen en inkorthaken.

Kettingen bestellen

Wanneer u in de buurt van het Overijsselse Rijssen bent en kettingen nodig heeft, dan kunt u deze hier direct in onze fysieke vestiging af komen halen. Natuurlijk kunt u dit artikel ook snel en eenvoudig in onze webwinkel bestellen. Aangezien wij ook dit artikel uit eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelling op korte termijn in huis. Vaak al de volgende werkdag!