fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Aggregaat

Voor zowel particulieren als bedrijven kan het een verstandige keuze zijn om te investeren in een aggregaat. Met een aggregaat zit je namelijk nooit m Lees meer...

Voor zowel particulieren als bedrijven kan het een verstandige keuze zijn om te investeren in een aggregaat. Met een aggregaat zit je namelijk nooit meer zonder stroom en kun je jouw werkzaamheden succesvol vervolgen.

Filters

Aggregaat

Bij Kippers Rijssen zien wij het nut in van aggregaten en laten wij je daarom graag kennis maken met ons uitgebreide assortiment.

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat – ook wel generator genoemd – is een ideale machine voor wie tijdens het klussen geen stroom bij de hand heeft. Ook is het een ideale oplossing bij een stroomuitval. Een aggregaat is namelijk in staat om stroom op te wekken door middel van diesel of benzine.

Een aggregaat kan zeker uitkomt bieden voor particulieren. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat. In verschillende Europese landen zijn stroomstoringen nog vaak aan de orde van de dag. Een aggregaat is dan een ideale oplossing.

Ook kan een aggregaat gebruikt worden voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je op een markt of braderie staat en een plaats krijgt toegewezen waarbij je zelf voor stroom dient te zorgen. Of denk aan werkzaamheden op de bouw, waarbij er geen gebruik gemaakt kan worden van een stopcontact. Met een aggregaat ben je altijd voorzien van stroom.

 Hoe werkt een aggregaat?

Een aggregaat werkt altijd op benzine of op diesel. De benzine of diesel wordt in de motor verbrand. Daarom is dit ook een speciale verbrandingsmotor. Door het ontstekingssysteem in de aggregaat wordt een as in beweging gebracht. Doordat er een as gaat bewegen, wordt er wisselspanning opgewekt. Door een aggregaat te gebruiken, heb je daarom ook direct stabiele en veilige energie om gebruik van te maken.

Doordat het een veilige manier is om stroom op te wekken, wordt er veel gebruik gemaakt van een aggregaat. In de aggregaat zit ook een speciale verdeelkast en omzetter. Deze zorgen ervoor dat je de stroom voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Als je veel spanning nodig hebt, kan de verdeelkast hier extra spanning van maken. Op die manier kan een aggregaat eigenlijk in alle situaties wel goed van pas komen.

Wanneer komt een aggregaat van pas?

Een aggregaat kan in veel verschillende situaties van pas komen. Als je stroom nodig hebt, maar er geen stopcontact in de buurt is, is het mogelijk om een aggregaat te gebruiken. Voor particulieren kan het handig zijn om een aggregaat te hebben als je bang bent dat je te maken krijgt met een stroomstoring. Een aggregaat zorgt er namelijk voor dat je hier geen problemen mee krijgt.

Als het gaat om bedrijven, wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van een aggregaat. Zo wordt dit regelmatig gebruikt als er geen energie aanwezig is op de bouw. Een aggregaat wordt hier regelmatig aangesloten. Ook in het ziekenhuis wordt vaak een aggregaat gebruikt. Aangezien hier levens vanaf hangen, moet de energie in het ziekenhuis constant zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt er een aggregaat gebruikt. Ook bij de internetproviders en in de telecommunicatie wordt dit regelmatig gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een aggregaat?

Er zitten verschillende voordelen aan het hebben van een aggregaat. Een aggregaat zorgt ervoor dat je energie hebt als er niet zomaar energie in de buurt beschikbaar is. Doordat een aggregaat op brandstof werkt, is het makkelijk om op die manier stroom op te wekken. Op de bouw kan het belangrijk zijn om op die manier stroom op te wekken.

Een ander voordeel aan een aggregaat is dat het kan dienen als noodstroom. Als er geen stroom beschikbaar is via het net, kan het voor veel bedrijven belangrijk zijn om alsnog stroom te hebben. Voor dit doeleinde wordt er regelmatig gebruik gemaakt van een noodaggregaat. Vooral op plekken waar dit essentieel is, zoals in het ziekenhuis, wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt. Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om overal stroom op te kunnen wekken, is het soms ook mogelijk om een aggregaat mee te nemen. De voordelen op een rij:

Aggregaat kopen: waar moet je op letten?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus baat hebben bij een aggregaat. Bij Kippers Rijssen heb je een ruime keuze uit diverse aggregaten. Welke generator past het best bij jouw toekomstige werkzaamheden?

Allereerst is het goed om het formaat van jouw beoogde aggregaat in kaart te brengen. Een compacte machine is wellicht een verstandige keuze, aangezien je jouw aggregaat mee wilt kunnen nemen naar bestemmingen waar geen stroom is.

Ook is het verstandig om je te verdiepen in de diverse modellen. Zo kunnen aggregaten stroom opwekken door middel van benzine of diesel. Het kan een verstandige keuze zijn om te kiezen voor een diesel aggregaat, aangezien deze bekend staan om hun betrouwbaarheid. Echter zullen diesel aggregaten meer lawaai maken.

Aggregaten van Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor een aggregaat voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Al onze aggregaten zijn te vinden in onze webshop en fysieke vestiging. Wij lichten ons assortiment graag verder toe:

·         Aggregaat Independ 800. De Independ 800 is de kleinste aggregaat van onze Independ-lijn met een maximaal vermogen van 800 Watt. De Independ 800 wekt stroom op door middel van benzine en werkt 4,1 uur op een tank van 2,1 liter.

·         Aggregaat Independ 3100. De Independ 3100 is de grootste aggregaat van onze Independ-lijn met een maximaal vermogen van 3100 Watt. De Independ 3100 wekt stroom op door middel van benzine en werkt 3 uur op een tank van 5,7 liter.

·         Euroboor PST.2500. Een perfect alternatief voor benzine aggregaten, zonder geluids- en geurhinder. De PST.2500 wekt stroom op door middel van een lithium power bank van 230 volt.

Een aggregaat bestellen

Zie jij de toegevoegde waarde in van een aggregaat? Dan kun je terecht bij Kippers Rijssen. Wij hebben diverse aggregaten opgenomen in ons assortiment en leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Via onze webshop kun je eenvoudig ons aanbod met elkaar vergelijken. Omdat wij een zeer snelle levertijd hanteren, kun je al gauw gebruik maken van een generator. Voor vragen of twijfels staat onze klantenservice paraat.

Liever onze aggregaten in het echt bewonderen? Dan nodigen wij je uit bij onze fysieke vestiging in Rijssen. Met een totale oppervlakte van meer dan 1400 vierkante meter is er altijd een machine te vinden die perfect aansluit op jouw behoeften.