fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Heftafels

Heftafels zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in magazijnen, werkplaatsen en op plaatsen waar er veel intern transport plaats vindt. Niet alle Lees meer...

Heftafels zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in magazijnen, werkplaatsen en op plaatsen waar er veel intern transport plaats vindt. Niet alleen zijn heftafels erg praktisch in gebruik, ze dragen ook bij aan een ergonomische werkomgeving. Kippers Rijssen heeft een groot aantal heftafels in het assortiment opgenomen. Bekijk hieronder het volledige aanbod!

17 resultaten
Sorteer op
Filters

Hefvermogen en veiligheid van heftafels

Veilig werken staat ook in uw bedrijf voorop. U verschaft uw medewerkers dan ook alleen die middelen en tools die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Wanneer we kijken naar deze aspecten met betrekking tot de heftafels uit ons assortiment, dan kunnen we niet anders concluderen dan dat alle tafels aan deze strenge eisen en normen voldoen. Uiteraard is het hierbij belangrijk dat u het maximale hefvermogen niet overschrijdt. Neem geen risico’s wat dit betreft, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het hefvermogen staat duidelijk bij elke heftafel vermeld. Dit vergemakkelijkt het maken van een keuze al aanzienlijk.

Hydraulische bediening en wendbaarheid bij de heftafels

Vrijwel alle heftafels uit ons assortiment worden gekenmerkt door de hydraulische bediening ervan. Door middel van voetbediening zijn de tafels snel een eenvoudig op te krikken tot de gewenste hoogte. Het laten zakken van de tafel gaat minstens zo eenvoudig, vaak door middel van een knijprem.

De wendbaarheid van de schaarheftafels wordt verkregen door wielen die gemaakt zijn van polyurethaan. Wielen die van dit materiaal zijn vervaardigd kunnen zwaardere lasten aan dan de standaard rubberen wielen en rijden/rollen hierdoor veel beter. Voor de veiligheid zijn de beide zwenkwielen voorzien van een rem. We beschikken bij Kippers over allerlei middelen voor uw transport:

Heftafels bestellen

Naast de hydraulische varianten van de heftafels treft u ook een tweetal elektrische heftafels aan in ons assortiment. Wij raden u aan om altijd de technische specificaties en productbeschrijving door te nemen. Hierin staan belangrijke zaken vermeld als gewicht, afmetingen, maximaal hefvermogen en minimale en maximale (werk)hoogte. Heeft u alle informatie gevonden die u nodig heeft? Plaats dan direct uw bestelling in onze webwinkel. U heeft uw bestelling snel in huis, aangezien wij zoveel als mogelijk leveren vanuit eigen voorraad. Heeft u niet alle informatie kunnen vinden om een juiste keuze te maken? Schakel dan even met onze vakspecialisten, zij helpen u graag verder!

Bekijk hier alle andere soorten heftafels: