fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hydraulische voetpomp

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Hydraulische voetpomp

Voor het aansturen van verschillende hydraulische apparaten en gereedschappen kan een hydraulische voetpomp zeker uitkomst bieden. Maar wat is een hydraulische voetpomp precies? En wat is precies het verschil tussen een hydraulische voetpomp, handpomp en cilinder? Kippers Rijssen informeert je hier graag over, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat is een hydraulische voetpomp?

Een hydraulische voetpomp is in staat om verschillende machines en gereedschappen aan te sturen. Vandaar dat een hydraulische voetpomp zeer breed kan worden ingezet. Hierbij zijn zij in staat om veel druk te genereren, ondanks het compacte formaat. Deze druk wordt tot stand gebracht door een hydraulische vloeistof of olie. Hierbij beweegt de zuigerstand lineair, waardoor er een grote kracht kan worden overgebracht. De druk wordt dus niet gegenereerd door lucht maar door een vloeistof, wat dit apparaat uniek maakt in vergelijking tot andere voetpompen.

Hydraulische voetpomp, handpomp of cilinder?

Er bestaan verschillende apparaten om hydraulisch gereedschap aan te sturen en druk te genereren. Zo heb je bij Kippers Rijssen de keuze uit hydraulische voetpompen, handpompen en cilinders. Wat kenmerkt deze drie apparaten en wat zijn precies de verschillen?

Alle drie de apparaten zijn in staat om deel uit te maken van een hydraulisch circuit en om erg veel druk te genereren. Het grootste verschil is voornamelijk dat een voetpomp en handpomp met het lichaam zijn te bedienen. Toch kan een cilinder een goede uitkomst zijn, aangezien zij beschikken over een hoge tonnage. Zoals de namen al doen vermoeden, kan een voetpomp met de voet worden aangestuurd en bedien je een handpomp met de hand. Hierbij dient een handpomp vast gehouden te worden, terwijl een voetpomp kan worden neergelegd en dit dus net wat minder moeite vereist van de gebruiker.

Hydraulische voetpomp van Kippers Rijssen

Zie jij het nut in van een hydraulische voetpomp? In dat geval kun je zeker terecht bij Kippers Rijssen. Naast een breed aanbod van cilinders en handpompen, bieden wij onze klanten ook graag de mogelijkheid om een hydraulische voetpomp aan te schaffen.

Onze hydraulische voetpompen zijn in staat om een maximale uitgangsdruk van 700 bar te genereren. Dit maakt onze voetpomp geschikt voor de meest uiteenlopende klussen. Onze hydraulische voetpompen worden geleverd met een slang van twee meter inclusief koppelingen, voor meer bewegingsruimte. Dankzij het compacte formaat is de voetpomp eenvoudig te verplaatsen en is het geschikt voor krappe ruimtes. Dankzij de hoge kwaliteit en slijtvaste onderdelen is onze hydraulische voetpomp erg duurzaam en kan je hier nog lang van profiteren.

Hydraulische voetpomp bestellen

Wie geïnteresseerd is in het aanschaffen van een hydraulische voetpomp voor zakelijk of particulier gebruik, kan terecht bij Kippers Rijssen. Wij zijn gespecialiseerd in het (online) verkopen van gereedschappen en machines, waaronder hydraulische voetpompen, handpompen en cilinders. Wij garanderen een goede kwaliteit tegenover een scherpe prijs.

Wij nodigen je uit om een bezoek te brengen aan onze fysieke vestiging in Rijssen. Hier vind je diverse machines en gereedschappen – waaronder hydraulische voetpompen – verspreid over een oppervlak van 1400 vierkante meter. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en helpen je hier verder op weg. Ook is het mogelijk om jouw gewenste hydraulische voetpomp online te bestellen. Ons bestelproces is eenvoudig ingericht en wij hanteren een snelle levering. Voor vragen over onze website en ons aanbod hydraulische voetpompen kunnen onze klanten contact opnemen met de klantenservice van Kippers Rijssen.