fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Handsproeier

Filters

Handsproeier

Ook voor de meest kleine klussen biedt Kippers Rijssen een oplossing. Voor het benevelen of besproeien van kleine oppervlakken kun je gebruik maken van een handsproeier. Laat je vooral niet verrassen door het compacte formaat: een handsproeier is een krachtig product, waar zowel particulieren als bedrijven veel baat bij kunnen hebben. Kippers Rijssen vertelt je hier graag meer over en biedt je de mogelijkheid om een handsproeier aan te schaffen.

Wat is een handsproeier?

Met een handsproeier zijn particulieren en bedrijven in staat om eenvoudig en snel oppervlakten te besproeien met een vloeistof naar keuze. Deze handsproeiers zijn zeer efficiënt, aangezien ze onder een druk sproeien van maximaal 3 bar. Ze liggen goed in de hand en zijn erg eenvoudig om te gebruiken. Het vergt dus geen kennis of ervaring om jezelf – of werknemers – aan het werk te zetten met een handsproeier. Hiermee kun je eenvoudig planten besproeien met water, oppervlakken reinigen met een reinigingsmiddel of een bestrijdingsmiddel toedienen.

Handsproeier of rugspuit?

Als particulier of bedrijf kun je bij Kippers Rijssen kiezen tussen een handsproeier of een rugspuit. Beide apparaten zijn geschikt voor het benevelen of besproeien van oppervlakken in de bouw, landbouw of in en rondom het huis. Toch zijn er ook veel grote verschillen op te merken.

Wie op het eerste oog deze twee producten met elkaar vergelijkt, zal voornamelijk het formaat als een groot verschil aanwijzen. Handsproeiers zijn erg compact en hebben een inhoud van 1,25 liter. Rugspuiten beschikken over reservoirs, die al gauw een inhoud van 10 tot 20 liter kunnen hebben. Handsproeiers zijn dus veel geschikter voor eenvoudige klussen met kleine oppervlakten. Eveneens is dit ook een groot voordeel van de handsproeier. Dit compacte product is namelijk goedkoper, makkelijker op te bergen, eenvoudig te hergebruiken, biedt veel bewegingsvrijheid en is niet afhankelijk van stroom of een accu.

Ons aanbod handsproeiers

Geïnteresseerd in het gebruiken van een handsproeier voor particuliere of zakelijke doeleinden? Bij Kippers Rijssen bieden wij diverse handsproeiers aan. Iedere handsproeier beschikt over zijn eigen unieke kenmerken. Wij lichten onze producten graag verder toe, zodat je een geschikte keuze kunt maken:

·         Handsproeier Clean-Matic: een ideale handsproeier voor desinfectie- en kuismiddelen. Met een vulcapaciteit van 1,25 liter en een werkdruk van 3 bar. Sproeien is mogelijk in elke richting dankzij een 360 graden design.

·         Handsproeier Super-Star: een ideale handsproeier voor huis- en tuinwerkzaamheden. Met een vulcapaciteit van 1,25 liter en een werkdruk van 3 bar. Sproeien is mogelijk in elke richting dankzij een 360 graden design.

·         Handsproeier Spray-Matic: een ideale handsproeier voor industrieel en algemeen gebruik. Met een vulcapaciteit van 1,25 liter en een werkdruk van 3 bar. Sproeien is mogelijk in elke richting dankzij een 360 graden design.

Handsproeier bestellen bij Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen zijn bedrijven en particulieren aan het juiste adres voor een handsproeier. Onze handsproeiers zijn in te zetten voor verschillende doeleinden: van huis- en tuinwerkzaamheden tot industrieel gebruik. Bij ons mag je uit gaan van een scherpe prijs tegenover een zeer goede kwaliteit.

Wij nodigen je graag uit om langs te komen bij onze vestiging in Rijssen, waar onze medewerkers je graag voorzien van passend advies voor een geschikte handsproeier. Of bestel jouw handsproeier via onze website, waar je profiteer van een snelle levering. Wie vragen heeft over ons bestelproces of twijfelt over ons aanbod handsproeiers, kan op ieder gewenst moment in contact komen met onze deskundige klantenservice.

Meer categorieën: