fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Werkplaats systemen

Een werkplaats, magazijn of garage kan alleen goed functioneren wanneer deze efficiënt is ingericht. Dit zijn immers plaatsen waar veelal een behoorli Lees meer...

Een werkplaats, magazijn of garage kan alleen goed functioneren wanneer deze efficiënt is ingericht. Dit zijn immers plaatsen waar veelal een behoorlijke bedrijvigheid heerst. Machines, gereedschappen en materialen dienen dan ook allemaal een vaste plaats te hebben. Een punt van aandacht bij het inrichten van deze ruimtes is dat de werkplaats systemen die u hiervoor gebruikt op elkaar zijn afgestemd. Kippers Rijssen heeft voor u een uitgebreid assortiment werkplaats systemen klaar staan.

157 resultaten
Sorteer op
Filters

Van staande kasten tot gereedschapswanden

Werkplaats systemen is natuurlijk een breed begrip. Hier vallen dan ook talloze dingen onder. Kippers Rijssen heeft heel bewust gekozen voor de systemen van Kraft. Deze blinken niet alleen uit in kwaliteit, maar Kraft biedt ook een enorm scala aan verschillende oplossingen. Bovendien zijn al deze verschillende oplossingen met elkaar te combineren. Hierdoor creëert u heel eenvoudig de ideale inrichting van uw werkplaats. De werkplaats systemen van Kraft bestaan onder andere uit onderstaande componenten:

  • Onderkasten (met en zonder lades)
  • Staande kasten
  • Gereedschapswanden
  • Werkbanken
  • Wandkasten
  • Gereedschapswagens

Voorbeelden werkplaats inrichting

Om u een beeld te geven van de vele mogelijkheden die u met deze systemen heeft, hebben wij een aantal kant en klare voorbeelden van mogelijke opstellingen in onze webwinkel voor u klaarstaan. Deze dienen ter inspiratie, maar zijn natuurlijk ook direct door u te bestellen als u van mening bent dat dit ook voor u de juiste oplossing is.

Indien door u gewenst denken onze verkoopspecialisten graag met u mee met betrekking tot het efficiënt inrichten van uw werkplaats of garage. Kiezen voor Kippers Rijssen betekent immers dat u er nooit alleen voor staat. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om uw specifieke situatie te bespreken.

Werkplaats systemen kopen

Alle onderdelen, die vallen onder de werkplaats systemen van Kraft, bestelt u in onze webwinkel. Omdat wij heel goed begrijpen dat u graag snel aan de slag wilt, leveren wij het merendeel van de onderdelen uit eigen voorraad. Hierdoor is de levertijd altijd kort te noemen en heeft u uw order vaak de volgende werkdag al in huis. Mocht dit toch niet snel genoeg zijn, of u wilt de verschillende onderdelen graag eerst zien voordat u tot aankoop overgaat, dan zien wij u graag langskomen in onze fysieke vestiging in Rijssen.