fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Luchtgereedschap

Ben je op zoek naar diverse soorten luchtgereedschap om te gebruiken in de werkplaats of garage? Zoek dan niet verder, bij Kippers kunnen we je nameli Lees meer...

Ben je op zoek naar diverse soorten luchtgereedschap om te gebruiken in de werkplaats of garage? Zoek dan niet verder, bij Kippers kunnen we je namelijk helpen. Bijna alle mogelijke soorten luchtgereedschap waar je aan kunt denken staan in het assortiment, en op deze pagina kun de diverse types luchtgereedschap in alle rust bekijken.

282 resultaten
Sorteer op
Filters

Luchtgereedschap van Kippers Rijssen

Ben je op zoek naar diverse soorten luchtgereedschap om te gebruiken in de werkplaats of garage? Zoek dan niet verder, bij Kippers kunnen we je namelijk helpen. Bijna alle mogelijke soorten luchtgereedschap waar je aan kunt denken staan in het assortiment, en op deze pagina kun de diverse types luchtgereedschap in alle rust bekijken.

Indien je eerst wilt weten wat luchtgereedschap precies is en wat je er mee kunt doen, dan kun je de uitleg op de rest van de pagina bekijken. Daarnaast kun je gemakkelijk op één type luchtgereedschap klikken zodat je wat ook specifieke informatie kunt bekijken. Een ding is zeker, bij Kippers is er in ieder geval qua keuze aan luchtgereedschap geen gebrek!

Wat is luchtgereedschap?

Luchtgereedschap is een verzamelnaam voor diverse soorten gereedschap dat door een aangedreven compressor kan worden gebruikt. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om pompoen, pistolen en spuiten. Je kunt luchtgereedschap dus niet echt vergelijken met normale soorten gereedschap als hamers, spijkers en zagen. Luchtgereedschap kan heel nuttig zijn voor veel verschillende doeleinden. Zo wordt luchtgereedschap gebruikt bij het stralen, bij het boren en ook bijvoorbeeld bij het verven. De meeste soorten luchtgereedschap werken op dezelfde manier. Je sluit het gereedschap aan, stelt het gereedschap af op gewenste instelling en ten slotte gebruik je een handvat om het te gebruiken. Daarom kunnen we wel stellen dat luchtgereedschap simpelweg heel makkelijk te is om te gebruiken. Ook is het risico op ongevallen klein met luchtgereedschap, helemaal als we het vergelijken met andere types gereedschap. Uiteraard is het wel nodig om vrijwel altijd voorzichtig te werk te gaan aangezien er wel degelijk (kleine) ongelukken kunnen gebeuren als gereedschap niet op een veilige manier gebruikt wordt.

Hoe werkt luchtgereedschap?

Luchtgereedschap, of wel pneumatisch gereedschap, wordt in gang gezet door middel van een compressor. Aan de compressor kan het gereedschap via een persluchtslang worden aangesloten. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. Kippers’ aanbod aan luchtgereedschap is zeer breed. Op de site leest u meer informatie over alle luchtdruk gereedschappen die Kippers aanbiedt.

Efficiënt werken met luchtgereedschap

Luchtgereedschap is een vorm van gereedschap dat het mogelijk maakt om enorm efficiënt te werk te gaan. Dit gereedschap wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. Hierdoor zijn ze ook goed bestand tegen mechanische schade, waardoor ze voor verschillende werkzaamheden erg goed te gebruiken zijn. Vooral voor in een garage kan dit goed van pas komen. Luchtgereedschap is erg krachtig, waardoor efficiënt werken hierdoor erg goed te doen is.

Veilig werken met luchtgereedschap

Daarnaast is het ook belangrijk om veilig te kunnen werken met luchtgereedschap. Met elke vorm van gereedschap is het prettig om veilig te kunnen werken. Daarom wordt elke vorm van pneumatisch gereedschap streng gecontroleerd in Europa. Op die manier ben je er zeker van dat het mogelijk is om veilig te werken met dit gereedschap. Wij vinden dit zelf ook erg belangrijk om voor te zorgen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het gereedschap dat wij bieden veilig is.

Comfortabel werken met luchtgereedschap

Aangezien het gebruikt van luchtgereedschap goed gedaan moet worden, is het belangrijk om hier comfortabel mee te kunnen werken. De beste manier om dit te doen, is door ergonomisch gereedschap te hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat het gereedschap goed uitgebalanceerd is en handig te gebruiken is. Hierdoor kan het gereedschap zo comfortabel mogelijk gebruikt worden. Tijdens het gebruik van gereedschap, zoals luchtgereedschap is het altijd prettig om hiervoor te zorgen.

Waar moet je op letten bij het kopen van luchtgereedschap?

Bij het kopen van luchtgereedschap is het in ieder geval handig om eraan te denken dat je gereedschap koopt van kwaliteit. Je kunt wel heel gemakkelijk en goedkoop wat importeren bij buitenlandse websites, maar hierdoor heb je geen idee of de het uiteindelijke luchtgereedschap wat je krijgt betrouwbaar is en of je het ook op de lange termijn kunt gebruiken. Er is eigenlijk maar één manier om er echt zeker van zijn of je luchtgereedschap van hoge of lage kwaliteit aanschaft, en dat is om het eerst zelf te bekijken. Dat kan in ieder geval bij Kippers. Ook kun je het best in één keer al het luchtgereedschap wat je nodig hebt aanschaffen. Op die manier kun je meteen aan de slag en hoef je na een paar dagen of weken alweer terug te komen omdat je nog wat mist. Indien je niet helemaal zeker weet wat voor soort luchtgereedschap je daadwerkelijk nodig hebt, dan is het altijd mogelijk om online om advies te vragen, of om even langs te komen bij onze grote zaak in Rijssen.

Pneumatisch gereedschap voor professionals en doe-het-zelvers

Het maakt niet uit of je nou een professional of een doe-het-zelver bent, pneumatisch gereedschap kan altijd handig zijn om te gebruiken. Vooral als je hier goed gebruik van maakt, is dit een groot voordeel. Daarom is het handig dat al het pneumatische gereedschap voor iedereen beschikbaar is. Wij vinden dit erg belangrijk om voor te zorgen. Daarom bieden wij zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver het beste pneumatische gereedschap.

In de meeste gevallen is het grootste verschil tussen gereedschap dat door een professional en een doe-het-zelver gebruikt wordt de kracht van de compressor. Daarom bieden wij pneumatisch gereedschap voor zowel krachtige compressors als minder krachtige opties. Hierdoor is er voor iedereen altijd een mogelijkheid te vinden om pneumatisch gereedschap te gebruiken. Wel is het handig om te kijken naar de specificaties die je nodig hebt voor het pneumatische gereedschap.

Luchtgereedschap pneumatiek

Luchtgereedschap werkt alleen door middel van pneumatiek. Pneumatiek is een term voor techniek waarbij gereedschappen en systemen in beweging worden gezet door middel van samengeperste gassen. Of te wel, lucht wordt omgezet in mechanische energie. Deze techniek valt onder de werktuigbouwkunde. Voordelen van pneumatiek is dat deze techniek een lage kostprijs heeft, betrouwbaar is en eenvoudig aan te sturen is. Daarnaast kan het voor erg veel toepassingen worden gebruikt.

Luchtgereedschap compressor

Om uw pneumatisch gereedschap te laten werken heeft u dus perslucht nodig. Ook een persluchtslang is onmisbaar om aan de slag te gaan met uw pneumatisch gereedschap. Het belangrijkste voor persluchtgereedschap is, zoals u al raadt, perslucht. Perslucht wordt gecreëerd door een compressor. Een compressor is een apparaat dat gewone lucht aanzuigt, deze lucht comprimeert en het vervolgens in een afgesloten ruimte opslaat. Hierbij kan u denken aan een metalen tank of een reservoir. De lucht in deze tank is dus samengeperst en heeft een gemiddelde luchtdruk van 6 tot 22 bar. De perslucht uit een compressor kan voor vele doeleinde gebruikt worden. Deze perslucht kan dus gebruikt worden voor onder andere uw pneumatisch gereedschap.

Luchtgereedschap aansluiten

Als u beschikt over een compressor heeft u al één van de belangrijkste onderdelen om met uw luchtgereedschap aan de slag te gaan. Maar aan een compressor alleen heeft u niet genoeg. Om het gereedschap bruikbaar te maken zal u deze dus moeten aansluiten op de compressor. Dit kunt u doen door middel van een persluchtslang. Via deze slang stroomt de perslucht naar het luchtdrukgereedschap en wordt het gereedschap bruikbaar. Luchtdrukgereedschap heeft vele toepassingen, het assortiment is daarom ook groot.

De types luchtgereedschap beschikbaar bij Kippers

Zoals u nu weet heeft Kippers dus een breed aanbod aan verschillende gereedschappen die werken door middel van pneumatiek. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Al deze producten staan in een overzicht op de site weergegeven. Om meer te weten te komen over de gereedschappen, klikt u simpelweg op de foto. Hier vindt u de toepassing en werking van de gereedschappen.  Bekijk ook onze gereedschapswagens om overige opslag kwijt te kunnen.

Hoe duur is luchtgereedschap?

Doordat luchtgereedschap erg gevarieerd is, kunnen we niet gemakkelijk een goede indicatie geven van de prijs. Zo zijn boormachines natuurlijk stukken duurder dan snelkoppelingen, en kun je ook de prijs van een krachtdoppenset niet vergelijken met de prijs van een slijpmachine. Wat je wel kunt doen is per categorie bekijken wat voor types er beschikbaar zijn, en deze kun je vervolgens vergelijken qua prijs. Door de samenwerking met verschillende leveranciers is het bij Kippers wel daadwerkelijk zo dat een hoge prijs geassocieerd is met hogere kwaliteit of extra toepassingen van een product. Zo voorkomen we dat jij als klant heel veel geld betaald en er vervolgens weinig voor terugkrijgt. Je kunt het luchtgereedschap zowel online bestellen als ophalen bij het bedrijf in Rijssen. Indien je online bestelt kun je profiteren van de snelle levertijden, en als je langskomt dan kun je de soorten luchtgereedschap eerst zelf bekijken.

De beste merken voor luchtgereedschap

Er zijn veel merken voor luchtgereedschap te vinden. Wij vinden het belangrijk dat je de beste opties kunt vinden. Daarom bieden wij verschillende merken waarvan je pneumatisch gereedschap kunt kopen. Hierbij is het een persoonlijke keuze welk merk je de beste optie vindt, maar wij vinden het altijd belangrijk dat we de beste opties te bieden hebben. Het is altijd belangrijk om zoveel mogelijk van het beste te kunnen krijgen. Daarom bieden wij alleen de producten waar we achter staan.

Luchtgereedschap kopen bij Kippers

Wij van Kippers hechten veel waarde aan het gereedschap dat wij bieden. Daarom bieden wij alleen maar gereedschap van topmerken. Door hiervoor te zorgen, kunnen wij zeggen dat wij altijd achter het gereedschap staan dat we bieden. Om dit goed te doen, kijken wij naar verschillende specificaties, waaronder de kwaliteit en de betrouwbaarheid van een apparaat.

Daarom proberen wij je ook een beetje te helpen met je keuze voor luchtgereedschap. Aangezien er veel opties zijn, kun je snel de weg kwijtraken. In ons assortiment proberen wij een zo ruim mogelijk aanbod te bieden. Hierdoor vind je de beste opties als het gaat om pneumatisch gereedschap. Het klussen gaat met luchtgereedschap een stuk sneller en makkelijker, waardoor dit eigenlijk altijd wel een goede optie kan zijn om bij ons te kopen!