fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Bandenmachines

Kippers is hét bedrijf waar u alles vindt voor de werkplaats. Van balanceerapparatuur tot compressoren en van boormachines tot klein gereedschap. De m Lees meer...

Kippers is hét bedrijf waar u alles vindt voor de werkplaats. Van balanceerapparatuur tot compressoren en van boormachines tot klein gereedschap. De machines en gereedschappen die bij Kippers verkrijgbaar zijn, zijn altijd van hoge kwaliteit, betaalbaar en zijn bestemd voor industrieel gebruik. Het bedrijf uit Rijssen heeft een zeer grote voorraad waarin u zeker hetgeen zult vinden wat u nodig heeft. Deze voorraad is te bekijken op de website van het bedrijf of u kunt een kijkje nemen in de showroom.

92 resultaten
Sorteer op
Filters

Bandenmachines kopen

Het vervangen van een band is een lastige klus die met veel zorgvuldigheid moet worden uitgevoerd. De kans dat de velg beschadigd raakt, is vrij groot. En niemand zit natuurlijk te wachten op bekraste velgen. Daarom is het van belang dat u gebruik maakt van de juiste apparatuur wanneer u een band gaat (de-)monteren. Door een bandenmachine van goede kwaliteit aan te schaffen, minimaliseert u de kans om de velg te beschadigen. Met de juiste bandenmachine kunt u nauwkeurig te werk gaan en is de klus een stuk sneller en eenvoudiger te klaren.

Bandenmachine aanbod

Als u op zoek bent naar een bandenwisselaar, automatisch of niet, moet u bij Kippers zijn. Kippers biedt een breed assortiment aan bandenmachines en bijbehorend gereedschap. Alles wat u nodig heeft om veilig en makkelijk te kunnen werken, vindt u hier. De merken die u in dit aanbod tegen zult komen zijn onder andere Trainsway, Fabbri en Fasep. Of te wel, betrouwbaar en betaalbaar.

Bandenmachine Trainsway

Als u kijkt naar de bandenmachines van Trainsway, heeft u ook nog de keus tussen standaard machines en de uitgebreidere versies. Wilt u een bandenmachine met of zonder hulparm? Of wenst u een apparaat die werkt op dubbele snelheid? Bij Trainsway zijn dit slechts twee van de mogelijkheden. Trainsway produceert al 30 jaar allerlei soorten bandenapparatuur met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De prijs van een standaard Trainsway bandenmachine ligt rond de €720,-. Een uitgebreidere versie van dit apparaat is al van u voor slechts €850,-

Bandenmachine gereedschap

Naast bandenmachines, kunt u bij Kippers uiteraard ook terecht voor het bijbehorende gereedschap en accessoires. Een kleine greep uit het assortiment:

Kortom, bij Kippers vindt u alles wat u nodig heeft voor het veilig en eenvoudig monteren of demonteren van banden. Het volledige aanbod van gereedschap en accessoires staat in een duidelijk overzicht voor u op site van het bedrijf. Voor alle soorten bandenmachines hebben wij:

Wat zijn de belangrijkste functies van een bandenmachine?

Bandenmachines zijn ontworpen voor het monteren en demonteren van banden op velgen. Ze bieden functies zoals het nauwkeurig positioneren van de band, het veilig losmaken van de bandenhiel, en het aanbrengen van luchtdruk om de band op de velg te zetten.

Hoe onderhoud je een bandenmachine?

Regelmatig onderhoud van een bandenmachine bestaat uit het schoonmaken van alle onderdelen, het controleren en smeren van bewegende delen, en het controleren van de luchtdruksystemen en veiligheidsvoorzieningen.

Wat maakt een bandenmachine geschikt voor verschillende soorten banden?

De veelzijdigheid, deze veelzijdigheid van een bandenmachine wordt bepaald door de verstelbaarheid van de klemmen en de kracht van de bandenlichter. Ze kunnen zich aanpassen aan verschillende bandenmaten en -typen, zoals laagprofielbanden of run-flat banden.

Kun je met een bandenmachine ook de bandenspanning controleren?

Sommige bandenmachines hebben ingebouwde functies voor het meten en aanpassen van de bandenspanning. Dit zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte manier om de bandenspanning te controleren en aan te passen tijdens het montageproces.

Bandenmachine kopen

Voor het aanschaffen van een bandenmachine of gereedschap bent u van harte welkom in de showroom in Rijssen. Deze is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, kunt u ook op de website van Kippers terecht. Vrijwel alle producten worden direct vanuit de voorraad geleverd en kunnen om deze reden vaak dezelfde dag al verstuurd worden! Zo garandeert Kippers, naast kwaliteit, ook een snelle levertijd. Het is dan ook niet voor niets dat Kippen Rijssen gemiddeld met een 8 beoordeeld wordt! Bekijk ook onze: Ultrasoon reinigers