fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Aanhangwagennetten

Bij Kippers in Rijssen bieden wij diverse producten aan die handig kunnen zijn bij het transporteren van producten of goederen. Het aanhangwagennet is Lees meer...

Bij Kippers in Rijssen bieden wij diverse producten aan die handig kunnen zijn bij het transporteren van producten of goederen. Het aanhangwagennet is er hier één van. 

Filters

De functie van een aanhangwagennet

Het doel van een aanhangwagennet is om ervoor te zorgen dat het materiaal dat zich in de aanhanger bevindt, ook daadwerkelijk in de aanhanger blijft. Vanaf 1 januari 2007 is het namelijk verplicht gesteld door de regering dat losliggende ladingen zijn afgedekt door een aanhangwagennet. Dit is om te voorkomen dat losliggend materiaal van de aanhanger afwaait of valt, waardoor het op de openbare weg terecht komt en er gevaarlijke ongelukken kunnen ontstaan. Het niet gebruiken van een aanhangernet kan naast het gevaar ook leiden tot een boete van ten minste 140 euro.

Voor vele klussers en hoveniers is het belangrijk om te beschikken over een aanhangwagennet. Een aanhangwagennet van hoge kwaliteit voorkomt onnodige stress en garandeert dat al het materiaal dat vervoerd wordt stevig vast blijft zitten.

Hoe gebruik ik een aanhangwagennet?

De aanhangwagennetten bij Kippers zijn gemakkelijk te gebruik aangezien ze beschikken over een elastisch koord. Dit koord kun je gemakkelijk om, op en onder de onderdelen of materialen zetten. Vervolgens kun je het net vastzetten aan de hoeken van de aanhangwagen. Het is van belang dat het net strak om de lading heen zit, en stevig om de aanhangwagen zodat complicaties voorkomen worden en je zonder stress de weg op kunt gaan.

De soorten aanhangwagennetten bij Kippers

Bij Kippers Rijssen bieden wij 2 soorten aanhangwagennetten aan. De types verschillen qua merk, afmeting en prijs.

Allereerst zijn de netten van het merk Torso beschikbaar. De afmeting of maat van dit merk bedraagt 250x450 cm. De maat van de gaten bedraagt 3x3cm. Tevens is dit net ook voorzien van een elastiek koord, wat het gebruik een stuk makkelijker maakt. Daarnaast wordt het net geleverd in een tasje met rits, waardoor je het aanhangwagennet makkelijk kunt opbergen en/of meenemen.

Het tweede type aanhangwagennet dat wij aanbieden is van het merk JMC. Dit type kan omschreven als een cargo net. De afmetingen van dit type zijn 300x700 cm, wat dus stukken groter is dan het vorige soort. De maat van de gaten is hetzelfde, namelijk 3x3cm. Uiteraard is dit aanhangwagennet ook voorzien van een elastiek koord, en wordt het geleverd in een doorzichtige plastic tas.

De kosten van een aanhangwagennet

De kosten van een aanhangwagennet hangen af van het type en de afmetingen. Bij Kippers Rijssen zullen de kosten tussen de 30 euro en 60 euro liggen. Daarnaast is het ook van belang als je de aankoop doet in naam van een bedrijf, of als particulier. Voor bedrijven zijn de prijzen namelijk ook exclusief BTW weergeven, aangezien het mogelijk is om deze terug te vorderen. Voor een particulier is dat niet mogelijk.

Andere soorten transportmateriaal bij Kippers

Bij Kippers beschikken wij over vele producten die onder de categorie Transportmateriaal vallen, hieronder de mogelijkheden:

Waarom een aanhangwagennet bij Kippers?

Bij Kippers Rijssen leveren wij de aanhangwagennetten al binnen 2 werkdagen, waar door je al snel gebruik kunt maken van de aankoop. Ook kun je uiteraard langskomen in Rijssen om het product te bekijken. Wij beschikken namelijk over een hele grote showroom van wel 1100 m2, waardoor je ook andere producten kunt bezichtigen.

Online betalen via de webshop is gemakkelijk en is mogelijk met iDeal, VISA, MasterCard, PayPal en meer. Bij vragen kun je overigens contact met ons opnemen via de mail, de chatbox op de website en bellen is uiteraard ook mogelijk.