fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Neuswielen

Een aanhanger kan niet zonder neuswiel. Neuswielen zijn er in verschillende varianten en zorgen ervoor dat u met een losgekoppelde aanhanger goed en g Lees meer...

Een aanhanger kan niet zonder neuswiel. Neuswielen zijn er in verschillende varianten en zorgen ervoor dat u met een losgekoppelde aanhanger goed en gemakkelijk kunt manoeuvreren. Tevens zorgen neuswielen ervoor dat een aanhanger stabiel staat en niet voorover kan kiepen. In het assortiment van Kippers Rijssen treft u verschillende soorten neuswielen aan. Bekijk hieronder het volledige aanbod!

Filters

Speciale aandacht voor de neuswielen

Het wiel is uiteraard één van de belangrijkste onderdelen van deze aanhangeraccessoire. Er zijn diverse soorten wielen verkrijgbaar. Zo onderscheiden we in hoofdlijnen eigenlijk twee soorten, te weten:

  • Wielen met luchtbanden
  • Massieve wielen

Elke type wiel heeft natuurlijk zijn eigen specifieke voor –en nadelen. Aan u om te bepalen welk type het beste past bij uw aanhanger en de werkzaamheden die u hiermee verricht. Over het algemeen kunt u wat dit betreft de volgende regel aanhouden. Wanneer de ondergrond vlak en hard is, dan volstaat een massief wiel. Wielen met luchtbanden zijn meer geschikt voor wat moeilijker begaanbaar terrein, omdat deze minder gemakkelijk wegzakken. Nadeel van dit laatste type wiel is natuurlijk dat wielen met luchtbanden lek kunnen raken. Indien u twijfelt over welk type neuswiel het best past bij uw werkzaamheden, dan staan de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen vanzelfsprekend voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunnen ze u verder helpen met:

In hoogte verstelbare neuswielen

Alle neuswielen uit ons assortiment zijn in hoogte verstelbaar. Dit is eenvoudig te doen door middel van de zwengel aan de bovenzijde van deze accessoire. Dit vergt weinig fysieke inspanning en is hierdoor door iedereen te doen. Naast het feit dat de neuswielen uit ons assortiment in hoogte verstelbaar zijn, zijn ze ook allen voorzien van een zogenaamde neuswielklem. Dankzij deze handige en praktische accessoire is het bevestigen van het wiel aan de aanhangwagen een kleinigheid te noemen. Deze neuswielklem is ook als ‘los’ artikel te bestellen.

Neuswielen bestellen

Neuswielen bestellen doet u natuurlijk in onze overzichtelijke webwinkel. We leveren deze artikelen uit eigen voorraad en dit heeft voor u grote voordeel dat u uw bestelling vaak de volgende werkdag al kunt verwachten. Uiteraard leveren wij ook dit artikel tegen voordelige prijzen en van alleen de beste kwaliteit.