fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Transmissiekrik

Een transmissiekrik is een krik die in een autowerkplaats niet te missen is. Om aan een versnellingsbak te kunnen werken, is het belangrijk om hier ee Lees meer...

Een transmissiekrik is een krik die in een autowerkplaats niet te missen is. Om aan een versnellingsbak te kunnen werken, is het belangrijk om hier een speciale krik voor te hebben.

Filters

Transmissiekrik

De transmissiekrik is een krik die gebruikt kan worden om makkelijk bij de versnellingsbak te komen. Aangezien er regelmatig iets met een versnellingsbak aan de hand is, is een transmissiekrik voor een autogarage niet te missen.

Om bij een versnellingsbak te komen, is het belangrijk om hier een speciale techniek voor te gebruiken. Een transmissiekrik is een belangrijk onderdeel hiervan. Tijdens het werken aan een versnellingsbak moet de versnellingsbak zelf ook omhoog gehouden worden. Daarom is het ook niet te missen om een transmissiekrik te hebben. Hierdoor weet u zeker dat u op een prettige manier bij de versnellingsbak kunt komen. Op deze pagina kunt u alle transmissiekrikken vinden die wij te bieden hebben. Verder hebben we hier het een en ander aan informatie over een transmissiekrik staan.

Wat is een transmissiekrik?

Het is natuurlijk handig om als eerste te weten wat een transmissiekrik precies is. Het is eigenlijk gewoon een krik die ervoor zorgt dat u makkelijk bij de versnellingsbak kunt komen. In plaats van het woord transmissiekrik wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van het woord versnellingsbakkrik. Door de versnellingsbak te heffen, is het mogelijk om overal goed bij te kunnen en de werkzaamheden beter te verrichten.

Het is ook mogelijk om de versnellingsbak te ondersteunen met de transmissiekrik. Dit kan erg nuttig zijn als u aan de versnellingsbak wilt werken. Zo kan dit handig zijn als u de versnellingsbak wilt repareren, monteren of demonteren. Op die manier kunt u dit namelijk op een veilige manier doen. Wij hebben verschillende transmissiekrikken om dit mee te doen.

Veiligheid met een transmissiekrik

Een transmissiekrik werkt eigenlijk vergelijkbaar met een normale krik. Het grote verschil tussen deze twee is dat een versnellingsbakkrik werkt op de versnellingsbak. De krik wordt onder het voertuig geplaatst waar de versnellingsbak zit. Door het makkelijke voetpedaal van een transmissiekrik is het mogelijk om de versnellingsbak omhoog te krikken. Dit zorgt ervoor dat de versnellingbak omhoog en op dezelfde plek gehouden wordt.

Voor de veiligheid tijdens het werken aan een versnellingsbak is het erg belangrijk om gebruik te maken van een versnellingsbakkrik. Door hier gebruik van te maken, is het namelijk mogelijk om de versnellingsbak op een veilige manier op dezelfde plek te houden. Als u hier geen gebruik van maakt tijdens het sleutelen aan de versnellingsbak, is de kans groot dat deze naar beneden kan vallen. Ook het demonteren van de versnellingsbak is hierdoor gewoon een stuk veiliger om te doen. Voor de veiligheid tijdens het sleutelen, is het als garage dan ook erg belangrijk om een transmissiekrik te hebben.

De capaciteit van een transmissiekrik

Voordat u zomaar gebruik maakt van een versnellingsbakkrik, is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit. U heeft namelijk altijd te maken met een maximaal gewicht van een versnellingsbakkrik. Aangezien een versnellingsbak erg zwaar kan zijn, is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit. In de meeste gevallen kan een transmissiekrik zo’n 500 kilo houden.

Verder is het ook mogelijk om een transmissiekrik in hoogte te verstellen. Op die manier kunt u de versnellingsbak op de hoogte houden die u nodig heeft. Voor de beste manier om aan een versnellingsbak te kunnen sleutelen, is het belangrijk om hier gebruik van te kunnen maken. Meestal is het mogelijk om de transmissiekrik zo’n 500 millimeter te verstellen. Hierdoor heeft u voldoende speling om alles goed af te stellen. Als u meer wilt weten over de transmissiekrikken, kunt u in de productomschrijving kijken. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen!