fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Garagekrikken

Een professionele garage of werkplaats waar wordt gewerkt aan auto’s en/of andere voertuigen kan eenvoudigweg niet zonder een garagekrik. Garagekrikke Lees meer...

Een professionele garage of werkplaats waar wordt gewerkt aan auto’s en/of andere voertuigen kan eenvoudigweg niet zonder een garagekrik. Garagekrikken zijn wat dit betreft een onmisbaar stuk gereedschap die het werken efficiënter maakt en zeker ook veiliger. Zoals u van Kippers Rijssen mag verwachten hebben wij een ruime keuze in garagekrikken. Vind je de juiste krik niet bij ons? Dan vind je deze nergens! Ook voor meer informatie over garagekrikken ben je al op de website beland. Alle belangrijke aspecten omtrent garagekrikken die handig zijn om te weten staan hier namelijk beschreven. Zo hoef je geen andere webpagina’s meer te bezoeken en beschik je straks over nuttige kennis omtrent garagekrikken. 

25 resultaten
Sorteer op
Filters

De garagekrik

Laten we het in de eerste instantie hebben over het product waar het om gaat, de garagekrik. Deze handige tool wordt al vele jaren in autogarages en garages van huizen gebruikt en dit is niet voor niets. Het is een van de meest nuttige voorwerpen en met het juiste gebruik bespaar je veel tijd en moeite. Maar waar dient de garagekrik nu precies voor? De garagekrik kun je gebruiken om zware dingen mee op te tillen. Je krikt namelijk als het ware het voertuig of ander zwaar materiaal omhoog door middel van de krik. Dit gaat op een hele eenvoudige manier. In het geval van een voertuig kun je simpelweg de krik onder het voertuig plaatsen en vervolgens is het mogelijk door middel van een voetpedaal of ander middel het voertuig weer omhoog te krijgen. Daarna kun je gemakkelijk aan de slag, en als je klaar bent met de werkzaamheden dan kun je de krik op een veilige manier weer weghalen. Het gebruik van de garagekrik is dus eenvoudig te leren en je zult het niet snel vergeten!

De Voordelen van Garagekrikken

Garagekrikken bieden vele voordelen voor gebruikers. Allereerst zal je nooit meer handmatig een voertuig of ander zwaar materiaal op hoeven te tillen. Dit is iets waar je rug je eeuwig dankbaar voor zal zijn. Ook beschikken de meeste garagekrikken over wielen, waardoor je ze heel gemakkelijk kunt verplaatsen. Ze zijn bovendien ook nog eens compact. Hierdoor is het geen probleem om ze op te bergen. Zijn er nog meer voordelen? Jazeker! Garagekrikken gaan namelijk jarenlang mee, waardoor je niet snel op zoek hoeft naar een vervangend middel of alternatief. Uiteraard zijn garagekrikken ook heel veilig, de kans op ongelukken is bijna gelijk aan 0 als je ze veilig gebruikt

Aanbod garagekrikken

Kippers Rijssen weet als geen ander dat geen klus of geen bedrijf hetzelfde is. Vandaar dan ook dat wij ervoor gekozen hebben om een breed en diep assortiment krikken te voeren, zodat elk bedrijf bij ons terecht kan voor dit artikel. Een voertuig weegt al snel duizend kilo of meer. Speciaal voor die bedrijven die voornamelijk met minder zware voertuigen werken is er de garagekrik 1,5 ton. Werk je juist met zwaardere voertuigen, dan is de garagekrik 5 ton wellicht voor u een juiste keuze. Ben je gespecialiseerd in het werken met vrachtwagens? Geen nood, want ook hier hebben wij de juiste garagekrik voor in huis. Kippers beschikt over een ruim assortiment zoals:

Garagekrik kopen

Een garagekrik kopen doe je snel en eenvoudig in onze webwinkel. Indien de krik van jouw keuze op voorraad is, dan heb je deze in verreweg de meeste gevallen al met twee werkdagen in huis. Indien je toch liever een aantal garagekrikken wilt zien en vergelijken alvorens er één aan te schaffen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen. Wij zijn er trots op dat we deze krikken tegen zeer voordelige prijzen aan kunnen bieden.

Kwaliteit en veiligheid bij de garagekrik van Kippers

Ondanks onze voordelige prijzen doen wij nooit concessies aan kwaliteit en veiligheid. Dit geldt zeker ook voor de garagekrikken uit ons assortiment. Deze voldoen vanzelfsprekend aan de strenge veiligheidseisen die aan dit gereedschap vanuit wetgeving worden gegeven. Wij adviseren, voor extra veiligheid, om naast het werken met een garagekrik altijd te werken met assteunen. Uiteraard kun je voor deze assteunen ook terecht bij Kippers Rijssen.

Of het nu gaat om garagekrikken of ander professioneel materiaal en gereedschap, Kippers Rijssen heeft het voor u in huis. Bestel in onze webwinkel of breng eens een bezoek aan onze showroom. Voor vragen of advies neem je contact op met onze klantenservice.

Hoeveel kost een garagekrik?

Een garagekrik kost misschien iets meer dan een alternatief als bijvoorbeeld assteunen, maar ze zijn qua gebruik een stuk handiger. Door de wieltjes aan de onderkant verplaatst je ze veel makkelijker en hoef je niet onnodig veel te gaan slepen. Toch zitten er ook tussen de garagekrikken veel verschillen. Dit heeft met name te maken met de capaciteit van de garagekrik. De garagekrikken die met een hoge capaciteit van bijvoorbeeld 5 ton zijn uiteraard duurder dan de garagekrikken met een capaciteit van 1,5 ton. De verschillen qua prijs kunnen relatief groot zijn. De garagekrikken met een lage capaciteit zijn erg goedkoop verkrijgbaar, maar dit geldt niet altijd voor de garagekrikken met een hoge capaciteit. Vergelijk dus alle garagekrikken en bekijk even wat je precies nodig hebt. Heb je de krik nodig voor zware voertuigen? Dan is een garagekrik met een grote capaciteit cruciaal, terwijl een garagekrik voor simpel gebruik echt niet veel hoeft te kosten.

Waarom kiezen voor garagekrikken van Kippers?

Garagekrikken voor Kippers zijn beschikbaar tegenover scherpe prijzen! Nergens vind je deze producten zo voordelig als bij ons. Ook is het mogelijk om ze te laten bezorgen, dan zijn de garagekrikken binnen een paar dagen al bij je geleverd. Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan langs in Rijssen om deze garagekrikken, van absolute topkwaliteit, eens te bekijken! Indien je dan advies nodig hebt zijn we ter plaatse, en wie weet beschik jij straks wel over één of meerdere geweldige garagekrikken!