fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Olie opvangsystemen

Lees meer...

22 resultaten
Sorteer op
Filters

Verschillende soorten olie opvangsystemen

Het is te makkelijk om te denken dat er één olie opvangsysteem is dat uitkomst biedt voor alle werkzaamheden. Dit is dan ook de reden dat Kippers ervoor heeft gekozen om verschillende varianten van het olie opvangsysteem in het assortiment op te nemen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Schenkkan 2 liter
  • Olie opvangbak met tuit 5 liter
  • Olie opvangwagen (voor vaten)
  • Vloeistofafzuiger
  • Olie opvangbak met handpomp

Combinatie

Veel van de olie opvangsystemen uit ons assortiment zijn een combinatie van opvangsysteem en vloeistofafzuiger. Een veel gekozen en praktische tool en wellicht ook voor uw bedrijf de ideale oplossing. Dit type olie opvangsysteem wordt vanzelfsprekend compleet geleverd, inclusief leidingen en drukmeter. Deze variant heeft in de regel een grote opslagcapaciteit (tot wel 75 liter), waardoor deze behoorlijk zwaar kan zijn in het geval dat het systeem vol is. Dankzij de wielen die onder het opvangsysteem zijn gemonteerd blijft dit ten alle tijden een handelbare en praktische tool.

Olie opvangsysteem bestellen

Alle benodigde gegevens en informatie vind u door te klikken op het olie opvangsysteem van uw keuze in onze webwinkel. Aangezien wij ook de olie opvangsystemen uit eigen voorraad leveren heeft u deze specifieke werkplaatsinrichting altijd snel in huis, veelal binnen twee werkdagen. In het geval dit toch niet snel genoeg is, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling af te komen halen in onze showroom in Rijssen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons mooie bedrijf, onze vriendelijke medewerkers en natuurlijk ook met ons uitgebreide assortiment!