fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Magazijnwagen

Filters

Magazijnwagen

Een magazijnwagen is een wagen die ideaal is voor het verplaatsen van goederen in het magazijn. Het opslaan van spullen in het magazijn kan hier veel makkelijker door worden. Hierbij moet je voornamelijk denken aan de goederen die worden opgeslagen en vervolgens ook weer uit het magazijn worden gehaald. Voornamelijk voor intern transport is een magazijnwagen ideaal om voor te kiezen. Hierdoor is het mogelijk om de geschikte wagen te vinden voor de branche van je bedrijf.

Het ideale aan een magazijnwagen is dat deze in alle vormen en maten te vinden zijn. Dit zorgt ervoor dat voor iedere situatie wel een geschikte wagen te vinden is waar je gebruik van kunt maken. Als je het magazijn van je bedrijf nog aan het inrichten bent, is dit één van de belangrijkste punten om voor te zorgen.

Wat is een magazijnwagen?

Het is als eerste handig om te weten wat een magazijnwagen nu precies is. Een magazijnwagen is een speciale wagen die gebruikt kan worden in het magazijn. Kort gezegd is het gewoon een wagen die je kunt gebruiken voor het vervoeren van verschillende soorten producten. Het ideale hiervan is dat je voor iedere branche van je bedrijf wel een magazijnwagen kunt vinden waar je gebruik van kunt maken.

Voornamelijk doordat magazijnwagens in alle vormen en maten te vinden die je zoekt, is het mogelijk om etagewagens te kiezen waarbij het mogelijk is om meerdere etages aan vervoersruimte te gebruiken met dichte wanden. Daarnaast heb je nog de tafelwagens met één of meerdere werkbladen die je kunt gebruiken. Voornamelijk voor hotels en productielijnen komen deze erg goed van pas. Ook heb je platformwagens die bedoeld zijn voor het vervoeren van asymmetrische voorwerpen. Deze zijn allemaal in verschillende situaties handig om gebruik van te maken.

Waar moet je op letten bij een magazijnwagen?

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij een magazijnwagen. Aangezien er verschillende soorten magazijnwagens te vinden zijn, is het handig om te kijken welke soort je nodig hebt. Aangezien er verschillende soorten voor verschillende gebruiken te vinden zijn, is het handig om te weten welke je nodig hebt. Bij Kippers Rijssen bieden we een ruim aanbod aan magazijnwagens aan.

Daarnaast zijn er een aantal andere vragen die je jezelf moet stellen als je een magazijnwagen gaat kopen. Als eerste is het handig om te weten wat je precies gaat vervoeren. Ook is het handig om te weten hoe vaak voorwerpen vervoerd moeten worden en over welke afstand dit gaat. Vanuit hier is het mogelijk om te kijken welke wagen het beste gebruikt kan worden. Deze moet namelijk wel betrouwbaar zijn. Daarbij kan het ook handig zijn om de juiste wielen voor de juiste ondergrond te hebben.

De juiste magazijnwagen kiezen

Er zijn verschillende soorten magazijnwagens te vinden. Kies daarom altijd de optie die het beste past bij waar je naar op zoek bent. Er zijn veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Hieronder staan de opties die je bij ons kunt vinden:

●     Steekwagens voor in het magazijn: Steekwagens zijn makkelijk te gebruiken wagens die vooral gebruikt worden voor het vervoeren en verplaatsen van zware, meestal vierkante voorwerpen. Hiermee kun je voorwerpen makkelijk handmatig verplaatsen.

●     Plateauwagen: De plateauwagen wordt gebruikt voor het vervoeren van meerdere kleine of enkele grote voorwerpen in één keer. Het is een stabiele wagen die makkelijk in gebruik is.

●     Etagewagen: De etagewagen wordt in magazijnen gebruikt voor orderpicking. Door de verschillende verdiepingen worden meerdere voorwerpen tegelijkertijd vervoerd.

●     Tafelwagens: Tafelwagens hebben meerdere bladen en zijn erg wendbaar. Hierdoor worden ze veel gebruikt in de horeca en hotels. Voor het vervoeren van producten in de productielijn of intern vervoer zijn deze makkelijk te gebruiken.