fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Heftransporters

Het verplaatsen en/of transporteren van grote en zware goederen is geen sinecure te noemen. Veelal is dit een behoorlijke operatie die veel van de fys Lees meer...

Het verplaatsen en/of transporteren van grote en zware goederen is geen sinecure te noemen. Veelal is dit een behoorlijke operatie die veel van de fysiek van uw medewerkers vraagt. Om overbelasting en andere kwetsuren te voorkomen is het belangrijk dat u uw medewerkers van het juiste materiaal voorziet om zware goederen of goederen van grote afmetingen veilig te kunne verplaatsen of transporteren. Heftransporters zijn hier uitermate geschikt voor en natuurlijk heeft Kippers Rijssen deze, speciaal voor u, in het assortiment opgenomen.

Filters

Wat zijn heftransporters precies?

Heftransporters worden altijd per set van twee stuks verkocht. Deze tools laten zich misschien wel het beste omschrijven als een soort steekwagens die geschikt zijn voor het zwaardere werk. Om de goederen daadwerkelijk veilig te verplaatsen is het belangrijk dat er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Zo dienen de steekplaten van de heftransporters aan beide kanten onder de te vervoeren goederen geplaatst te worden. Zorg er hierbij voor dat het maximale laadvermogen niet wordt overschreden. Aan de bovenzijde vind u de zogenaamde aanlegvlakken. Zorg ervoor dat deze stevig tegen de goederen geplaatst worden. Vervolgens zet u de lading vast door middel van de meegeleverde sjorbanden. Door middel van mechanische bediening heft u de te verplaatsen goederen omhoog en kunt u deze verplaatsen. De robuuste wielen (met rem) zorgen ervoor dat u de goederen veilig kunt verplaatsen over diverse ondergronden.

Veilig werken met heftransporters

Veilig werken is uiteraard één van de belangrijkste voorwaarden wanneer er gewerkt wordt met zware goederen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en de gevolgen ervan zijn vaak groot. Niet alleen kunnen de goederen beschadigen, maar ook kunnen medewerkers (ernstig) letsel oplopen. Het is dan ook belangrijk dat de heftransporters gebruikt worden zoals deze gebruikt behoren te worden. Overschrijdt niet het maximale laadvermogen en gebruik de voetrem op de wielen wanneer er niet wordt gereden. Een derde belangrijk veiligheidsaspect is om altijd gebruik te maken van de meegeleverd sjorbanden om de goederen goed vast te zetten. Dit voorkomt het schuiven van de goederen, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Ook de overige transportmaterialen zijn belangrijk voor veiligheid:

Heftransporters kopen

In de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webwinkel van Kippers Rijssen is heftransporters kopen snel een eenvoudig gedaan. U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen en we doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. In verreweg de meeste gevallen is dit al direct de volgende werkdag, omdat wij leveren vanuit eigen voorraad.