fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kettingtakels

Deze robuuste Torso kettingtakels zijn ideaal voor uw hijswerkzaamheden. Met behulp van de lichte ketting kunt u gemakkelijk verticaal hijsen. De kett Lees meer...

Deze robuuste Torso kettingtakels zijn ideaal voor uw hijswerkzaamheden. Met behulp van de lichte ketting kunt u gemakkelijk verticaal hijsen. De kettingtakels worden geleverd inclusief een stevige lastketting. Beide haken (onder en boven) zijn voorzien van een veiligheidsklep.

44 resultaten
Sorteer op
Filters

Kettingtakels van hoge kwaliteit

Vrijwel elke hijs –of hefinstallatie bestaat uit verschillende componenten. Belangrijke onderdelen van zo’n installatie zijn de kettingtakels. Kettingtakels maken het mogelijk om zware objecten relatief eenvoudig op te hijsen. Vanzelfsprekend heeft Kippers Rijssen ook dit artikel in het assortiment opgenomen. Check het volledige aanbod en bestel snel en gemakkelijk in onze webshop. De kettingtakels van Kippers Rijssen hebben verschillende soorten draagvermogen.

  • 500 kilo
  • 1000 kilo
  • 1500 kilo
  • 2000 kilo
  • 3000 kilo
  • 5000 kilo

Veilig werken met kettingtakels

Veiligheid op de werkvloer is uitermate belangrijk. Daarnaast is veilig werken een actueel maatschappelijk thema dat kan rekenen op een flinke belangstelling. Ook het werken met hijsinstallaties en kettingtakels brengt enig risico met zich mee. Vanzelfsprekend moet het bedienend personeel goed opgeleid zijn om de installatie te bedienen, maar ook de installatie en de kettingtakels zelf moeten aan strenge veiligheidseisen voldoen. De kettingtakels die Kippers Rijssen in het assortiment voert voldoen uiteraard aan deze eisen. Daarbij is het niet voor niets dat we gekozen hebben voor het merk Torso, dat staat voor absolute topkwaliteit.

Capaciteit kettingtakels

Zoals niet elke klus hetzelfde is, zo is ook niet elke kettingtakel hetzelfde. Immers, waarom kiezen voor een takel die een extreem zware last aankan, terwijl u met een veel lichtere variant (lees: voordeligere) beter af bent. In de productomschrijving vind u de productspecificatie, waarbij zaken als capaciteit (maximaal hijsvermogen), lengte van de ketting (hefhoogte) en diameter van de ketting duidelijk worden. Op deze manier kunt u weloverwogen een keuze maken. Hierbij is het goed om te weten dat dit artikel compleet wordt geleverd, dus inclusief lastketting en twee haken. Deze twee haken zijn, in het kader van het eerder genoemde veilig werken, voorzien van een veiligheidsklep.

Snelle levering van de kettingtakels

Wanneer u online een bestelling doet, dan gaat u er vanuit dat deze bestelling snel geleverd wordt. Kippers Rijssen begrijpt dit heel goed en dit is dan ook de reden dat wij leveren vanuit eigen voorraad. Uw bestelling wordt dan ook met ongeveer twee werkdagen bij u afgeleverd. In het geval twee werkdagen te lang zijn, dan kunt u ook terecht in onze showroom in Rijssen. Kippers Rijssen bied u, als zakelijke professional, alles op het gebied van gereedschap, machines en werkplaatsinrichting. U bent dan ook van harte welkom in onze webwinkel en heeft u vragen of advies nodig? Laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.

Wat zijn kettingtakels?

Kettingtakels zijn ketting die het mogelijk maken om diverse soorten objecten omhoog te hijsen. Deze kettingen worden al honderden jaren gebruikt op de bouw, en ook in de toekomst zullen kettingtakels van cruciale waarde blijven. Voor sommige bedrijven zijn ze echt onmisbaar. Er is namelijk geen makkelijkere manier om objecten omhoog te takelen. Het is echter wel heel belangrijk om veilig aan de slag te kunnen gaan met kettingtakels. Ga daarom dus voor kwaliteit en kies niet zomaar voor het goedkoopste type kettingtakel dat op de markt beschikbaar is. Ook de hijsinstallaties dienen over de benodigde veiligheidseisen te voldoen. Zo kunnen ongelukken worden voorkomen en voelen werknemers veilig en op hun gemak tijdens de hijswerkzaamheden.

De voordelen van kettingtakels

We hebben hierboven al beschreven dat kettingtakels ervoor zorgen dat je gemakkelijk objecten verticaal kunt verplaatsen. Maar wist je ook dat het om hele zware objecten kan gaan? Kettingtakels maken het namelijk mogelijk om minimaal meer dan 500 kilo te tillen en in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om 5000 kilo omhoog te hijsen! We kunnen dus wel spreken dat kettingtakels geweldige hulpmiddelen zijn. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding van deze kettingen ook nog eens heel goed, en dat terwijl je er hijs wonderen mee kunt verrichten! Daarnaast kun je met alle kettingtakels van Kippers ook nog eens veilig aan de slag, ze zijn namelijk allemaal voorzien van een veiligheidsklep en ze worden (normaal gesproken) geleverd inclusief een stevige lastketting.

Types kettingtakels bij Kippers

Bij Kippers bieden we diverse types kettingtakels aan. Qua uiterlijk zien de kettingtakels er allemaal vrijwel identiek uit, maar toch zijn er een paar belangrijke verschillen tussen de verkrijgbare kettingtakels. Het grootste verschil zit in de capaciteit. Zo zijn er kettingtakels met een capaciteit van 500 kilo, maar ook kettingtakels die meerdere tonnen gewicht aankunnen. Daarnaast verschillen de kettingtakels ook qua lengte. In principe kun je bij Kippers kiezen voor kettingen van tussen de 3 meter en 6 meter lang. Een ding is zeker, er zit vast wel een geschikte kettingtakel voor je bij! Twijfel je nog? Kom dan eens een keer langs bij onze winkel in Rijssen. Daar kun je dan alle soorten kettingtakels eens grondig bekijken voordat je een beslissing maakt. Bovendien kun je dan een praatje maken met één van de sympathieke medewerkers. Zij kunnen je ook nog eens van nuttig advies voorzien.

De prijs van een kettingtakel

Hoeveel betaal je nu voor een kettingtakel? De meeste mensen schatten de prijs van dit product een stuk hoger in dan het daadwerkelijk is. Bij Kippers kun je namelijk al vanaf zo’n 50 euro beschikken over een kettingtakel van hoge kwaliteit! Heb je echter een ketting nodig die wat langer is en over een grotere capaciteit beschikt? Dan zullen de kosten iets hoger zitten. Daarnaast worden de kettingtakels ook nog eens heel snel geleverd indien je ze online gaat bestellen. Kortom, alleen maar voordelen als je een kettingtakel van hoge kwaliteit besteld bij Kippers!