fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kettingtakel 1 ton

Het tillen en heffen van zware lasten is een moeilijke klus. Echter beschikt Kippers Rijssen over een handig hulpmiddel om het werk te verlichten. Maa Lees meer...

Het tillen en heffen van zware lasten is een moeilijke klus. Echter beschikt Kippers Rijssen over een handig hulpmiddel om het werk te verlichten. Maak kennis met onze kettingtakels: onze lichte kettingen maken het tillen van zware lasten relatief eenvoudig en comfortabel.

Filters

Kettingtakels 1 ton

Voor het hijsen van lasten tot één ton kun je het best gebruik maken van een kettingtakel 1000 kg. Wij informeren je graag over ons aanbod kettingtakels.

Wat zijn kettingtakels?

Staat er binnenkort een klus op de planning waarbij er zeer zware lasten gehesen of getild moeten worden? Dan is het slim om te investeren in zogenoemde kettingtakels. Een kettingtakel werkt in principe als een katrol en kan worden gebruikt om zware lasten te heffen. Hierbij dient de stalen ketting als een draagmiddel voor het te tillen object. Daarnaast zijn kettingtakels erg gebruiksvriendelijk: dankzij het eenvoudige ontwerp is het heffen en neerlaten van zware gewichten erg gemakkelijk en comfortabel. Er bestaan verschillende soorten kettingtakels die bediend kunnen worden met de hand, met een elektromotor of met perslucht.

Kettingtakel 1 ton aanschaffen: waar op letten?

Wij begrijpen dat je wellicht interesse hebt in het aanschaffen van een kettingtakel 1000 kg. Echter zijn er een paar factoren waar je rekening mee moet houden. Voordat jij je geld investeert in een kettingtakel, is het goed om je te verdiepen in de variërende capaciteiten en prijzen.

Zoals niet elke klus hetzelfde is, zo is ook niet elke kettingtakel hetzelfde. In de productomschrijvingen van onze kettingtakels kun je de maximale capaciteit terugvinden. Ook zal je hier kunnen achterhalen wat de lengte en diameter van de gekozen ketting is. Dit heeft invloed op jouw hijs- en tilwerkzaamheden.

Wil je graag een kettingtakel aanschaffen, maar beschik je niet over een groot budget? Kettingtakels met een lagere capaciteit beschikken over een lagere prijs. Dus hoe zwaarder jouw hijs- en tilwerkzaamheden zijn, hoe meer geld je neer moet leggen. Echter ben je bij ons verzekerd van een geweldige prijs-kwaliteit verhouding.

Ons aanbod kettingtakels 1000 kg

Benieuwd naar ons aanbod kettingtakels? Wij informeren je graag over ons assortiment, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Er is namelijk altijd een geschikte kettingtakel 1000 kg te vinden voor jouw volgende klus.

·         Kettingtakel 1000 kg 3 mtr. Een robuuste, lichtgewicht kettingtakel voor het hijsen van lasten met een maximaal gewicht van één ton. Geleverd inclusief stevige lastketting met een lengte van drie meter, waardoor je beschikt over een maximale hijshoogte van drie meter.

·         Kettingtakel 1000 kg 6 mtr. Een robuuste, lichtgewicht kettingtakel voor het hijsen van lasten met een maximaal gewicht van één ton. Geleverd inclusief stevige lastketting met een lengte van zes meter, waardoor je beschikt over een maximale hijshoogte van zes meter.

·         Kettingtakel 1000 kg 10 mtr. Een robuuste, lichtgewicht kettingtakel voor het hijsen van lasten met een maximaal gewicht van één ton. Geleverd inclusief stevige lastketting met een lengte van tien meter, waardoor je beschikt over een maximale hijshoogte van tien meter.

Kettingtakel 1000 kg bestellen

Op zoek naar een kettingtakel met een maximale belastbaarheid van één ton? Dan zit je goed bij Kippers. Een kettingtakel 1 ton is zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik: vandaar dat zowel doe-het-zelvers als professionals bij ons terecht kunnen. Via onze webshop kun je eenvoudig een bestelling plaatsen, waarna wij jouw kettingtakel zeer vlug leveren. Ook kan je gemakkelijk met ons in contact komen.

Breng gerust eens een bezoek aan onze fysieke showroom in Rijssen. Met een oppervlak van 1400 vierkante meter én een deskundig team, ben je hier aan het juiste adres voor een kettingtakel 1000 kg.

Meer kettingtakels: