fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kettingtakel 0,5 ton

Het tillen en hijsen van zware objecten kost tijd en moeite. En in sommige gevallen zijn de objecten simpelweg te zwaar om eigenhandig te tillen of hi Lees meer...

Het tillen en hijsen van zware objecten kost tijd en moeite. En in sommige gevallen zijn de objecten simpelweg te zwaar om eigenhandig te tillen of hijsen. Gelukkig ben je bij Kippers Rijssen aan het juiste adres voor een kettingtakel.

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Kettingtakel 0,5 ton

Met onze kettingtakels 0,5 ton kan je diverse til- en hijswerkzaamheden uitvoeren met objecten van maximaal 500 kilogram. Wij vertellen je graag meer over onze takels en hoe je online een bestelling kunt plaatsen.

Wat is een kettingtakel?

Het hijsen en tillen van zware objecten is een lastig karwei. Hoewel vele handen licht werk maken, is het vaak onverstandig om met mankracht te tillen. In zulke gevallen kan je gebruik maken van zogenoemde kettingtakels. Een kettingtakel kan zware objecten verticaal tillen en hijsen. Dit scheelt je niet alleen veel moeite, maar ook tijd. Niet zo gek dus, dat de meeste werkplaatsen en garages al beschikken over dit hulpmiddel. Met een kettingtakel 0,5 ton ben je in staat om diverse voorwerpen te tillen of hijsen met een maximaal gewicht van 500 kilogram. Hoewel deze kettingtakels zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik, kan de doe-het-zelver hier ook zeker van profiteren.

Kettingtakel 0,5 ton: verschillende soorten

Geïnteresseerd in een kettingtakel 0,5 ton? Dan is het belangrijk om te weten dat je een keuze hebt uit diverse soorten takels. Van handbediende kettingtakels tot takels met een pneumatische werking: de keuze is aan jou.

Allereerst kan je kiezen voor handbediende kettingtakels 0,5 ton. Zoals de naam al doet vermoeden, zal je als gebruiker de tilwerkzaamheden met de hand in werking moeten stellen. De kettingtakel is te bedienen door middel van spierkracht via een bedieningsketting of -hendel.

Ook kan je kiezen uit diverse elektrische kettingtakels 0,5 ton met motor. Hierbij profiteer je van verschillende voordelen: denk aan een groot draagvermogen, een hoge veiligheid en weinig slijtage. De meeste hefmotoren zijn verkrijgbaar met een vermogen van 230 V of 400 V.

Er bestaan ook kettingtakels 0,5 ton met pneumatische werking. Zo kan je de hef- en neerlaatsnelheid traploos instellen. Het is belangrijk dat je beschikt over een voldoende persluchttoevoer. Voor de pneumatische werking is een stromingsdruk van circa 6 bar vereist.

Kettingtakel 0,5 ton van Kippers

Benieuwd naar ons aanbod kettingtakels met een capaciteit van 500 kilogram? Om ervoor te zorgen dat je een verstandige keuze maakt, lichten wij graag één van onze producten verder toe.

Zo laten wij je graag kennismaken met onze kettingtakel MW 0,5 ton. Deze kettingtakel lijkt erg robuust, maar beschikt over een lichte ketting waarmee je eenvoudig verticaal kan hijsen. Met een capaciteit van 500 kilogram ben je in staat om diverse zware objecten te tillen en hijsen met een gewicht van maximaal 500 kilogram. Beide haken zijn voorzien van een veiligheidsklep. Ook wordt deze kettingtakel 0,5 ton geleverd met een stevige lastketting.

Kettingtakel 0,5 ton bestellen

Bij Kippers Rijssen ben je als particulier of bedrijf aan het ideale adres voor een kettingtakel 0,5 ton. Wij beschikken over een ruim aanbod takels, die je eenvoudig kunt bewonderen via onze webshop. Heb je een keuze kunnen maken? Dankzij ons eenvoudige en beveiligde bestelproces is het zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. En aangezien wij uit eigen voorraad leveren, ben je verzekerd van een snelle levertijd. Bespreek het gerust met onze klantenservice.

Voor een kettingtakel 0,5 ton kun je ook een bezoek brengen aan onze vestiging in Rijssen. Hier maak je kennis met ons uitgebreide assortiment, waarbij je de keuze hebt uit verschillende top merken. Profiteer hier tevens van persoonlijk en passend advies.

Meer kettingtakels: