fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Tafelwagen

Een tafelwagen kan een nuttig hulpmiddel zijn als u op zoek bent naar een manier om goederen binnen uw bedrijf van punt a naar punt b te brengen. Voor Lees meer...

Een tafelwagen kan een nuttig hulpmiddel zijn als u op zoek bent naar een manier om goederen binnen uw bedrijf van punt a naar punt b te brengen. Vooral als het gaat om zwaardere goederen, is een tafelwagen ideaal om gebruik van te maken. V

Filters

Tafelwagen

oor verschillende logistieke processen en goede werkgelegenheden voor uw personeel, is een tafelwagen eigenlijk niet meer te missen. Een tafelwagen komt altijd goed van pas als u een magazijn heeft.

Het komt in een magazijn regelmatig voor dat goederen intern verplaatst moeten worden. Een tafelwagen is de beste manier om dit snel en efficiënt te doen. Het is meestal niet nodig om dit met een heftruck te doen. Een tafelwagen is dan ook de snelste manier om dit voor elkaar te krijgen. Bent u op zoek naar een tafelwagen? Bij ons bent u op het juiste adres! Op deze pagina vindt u verschillende tafelwagens en informatie over de tafelwagens.

Wat is een tafelwagen?

Voordat u zomaar een tafelwagen aan gaat schaffen, is het natuurlijk wel zo prettig om te weten wat dit precies is. Een tafelwagen staat ook wel bekend als een magazijnwagen. Het is een wagen die ingezet kan worden voor het vervoeren van goederen intern. De magazijnwagen is bedoeld voor het simpele vervoer van punt a naar punt b.

Als u een wat kleiner magazijn heeft waar u geen ruimte of gebruik heeft voor een heftruck, is een magazijnwagen de beste manier om de goederen te vervoeren. Ook als u een groot magazijn heeft waar u geen heftruck in nodig heeft, kunnen tafelwagens ideaal zijn om te gebruiken. Hierdoor kunt u de goederen die u elders nodig heeft makkelijk vervoeren. Voor het welzijn van uw werknemers is dit ook belangrijk om voor te zorgen.

De voordelen van een tafelwagen

Aan het gebruik van een tafelwagen zitten veel verschillende voordelen. Het is voor het welzijn van uw personeel erg belangrijk. Voor de rug van uw personeel is het niet goed om goederen zomaar te gaan tillen. Door de goederen op de tafelwagen te kunnen zetten, voorkomt u dat uw werknemers hun rug vertillen tijdens het verplaatsen van goederen. Een tafelwagen is een kleinere investering dan een heftruck. Daarom is dit een goede plek om te beginnen.

Een magazijnwagen maakt het vervoeren van zware goederen een stuk makkelijker en ook beter om te doen. Het is makkelijk om een tafelwagen te besturen. Dit kan namelijk makkelijk gedaan worden door de zwenkwielen die gebruikt worden. Hierdoor kan de magazijnwagen makkelijk alle kanten op sturen. Als u de tafelwagen gewoon wilt laten staan, kan dit ook makkelijk gedaan worden. Dit kan namelijk gedaan worden door de rem op de wielen te zetten. Hierdoor kan de magazijnwagen niet zomaar weg rollen.

Een magazijnwagen kopen

Voor een magazijnwagen kopen bent u bij ons aan het juiste adres! Het maakt niet uit of u nou op zoek bent naar een tafelwagen omdat uw oude wagens aan vervanging toe zijn of dat u een magazijn op aan het zetten bent, voor alle magazijnwagens die u nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Bij het kopen van een magazijnwagen is het wel belangrijk om met het een en ander rekening te houden.

Een magazijnwagen kan verschillende mogelijkheden hebben. De meeste magazijnwagens hebben 4 wielen. Er zijn echter ook tafelwagens met 3 wielen te vinden. Verder heeft de ene magazijnwagen twee planken om goederen op te leggen terwijl een andere drie of vier planken heeft. Voordat u een magazijnwagen koopt, is het vooral belangrijk om rekening te houden met de laadbaarheid. Dit verschilt namelijk tussen de 250 kg en de 500 kg. Het is vooral afhankelijk van hoe zwaar de goederen zijn die u hierop wilt plaatsen.