fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Balkklem

Een balkklem is een onmisbare tool die dan ook in geen enkele werkplaats, schuur of garage mag ontbreken. Het gebruik van een balkklem stelt u in staa Lees meer...

Een balkklem is een onmisbare tool die dan ook in geen enkele werkplaats, schuur of garage mag ontbreken. Het gebruik van een balkklem stelt u in staat om snel en eenvoudig een hijs -of trekinstallatie te maken. Deze tool is groot in zijn eenvoud en heeft een capaciteit, ook wel aangeduid als trekkracht, die varieert van duizend tot enkele duizenden kilo’s. Kippers Rijssen heeft voor elke klus de juiste tool en dus zeker ook als het gaat om een veelzijdige tool als deze klem. 

Filters

Balkklem aanbod

Bij Kippers Rijssen kunt u voor zowel de “lichte” balkklem terecht als voor de variant die gemaakt is voor het zwaardere werk. De klem met de hoogste capaciteit uit ons assortiment kan maar liefst 5 ton, oftewel 5000 kilo, aan. Elke variant is snel en eenvoudig te bevestigen, zodat u direct aan het werk kunt. Hierdoor bespaart u kostbare tijd en tijd is nu eenmaal geld.

Balkklem prijs

Kippers Rijssen bewijst dagelijks dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Dit geldt zeker ook voor de balkklemmen die wij in ons assortiment voeren. De meest voordelige variant heeft u al voor minder dan veertig euro in huis en de meest “zware uitvoering” kost u nog geen negentig euro. U ziet het, voor de prijs hoeft u het dus niet te laten. Kippers Rijssen levert uit eigen voorraad, waardoor wij uw bestelling altijd op korte termijn aan u kunnen uitleveren.

Topkwaliteit balkklem

U neemt uiteraard geen enkel risico als het gaat om tools als balkklemmen. Veiligheid is immers alles en u moet er toch niet aan denken dat u of iemand anders letsel oploopt doordat u gekozen heeft voor een mindere kwaliteit? Kippers Rijssen kiest altijd voor kwaliteit en hierdoor bent u er zeker van dat de balkklem die u koopt voldoet aan strenge normen en eisen.  Uiteraard staan wij u graag te woord als u vragen heeft over dit product. Kom langs in onze showroom in het Overijsselse Rijssen, bel ons of stuur ons een email.

Meer categorieën: