• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Werkplaatspersen

Werkplaatspersen
Ruim assortiment werkplaatspersen, verkrijgbaar van 12 tot 150 tons uitvoeringen. Zowel hydraulisch, pneumatisch en elektrische modellen verkrijgbaar.
Al onze werkplaatspersen zijn CE gecertificeerd volgens de nieuwst geldende regels. 
Komt u er online niet uit? Bel ons of kom langs in onze winkel, wij kunnen u er alles over vertellen.

Capaciteit van werkplaatpersen

De werkplaatpersen uit ons assortiment hebben niet allemaal dezelfde capaciteit. Wij willen u immers keuze bieden en wat voor de één voldoende is, dat is voor de ander juist weer tekort. In de productomschrijving treft u alle info aan die u nodig heeft bij het maken van de juiste keuze. Niet alleen staan hier de afmetingen en het gewicht van de betreffende machine vermeld, ook is de productomschrijving voorzien van duidelijke foto’s. De technische specificaties ontbreken vanzelfsprekend ook niet. Hier leest u wat de capaciteit is van de betreffende werkplaatpers. Houdt u er te allen tijde rekening mee dat deze capaciteit niet wordt overschreden. Wanneer deze toch overschreden wordt, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Twijfelt u over welke werkplaatpers voor u de meest geschikte is? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Kippers Rijssen.

Werkplaatpers kopen

Wanneer u een keus heeft gemaakt is het bestellen van deze machine in onze webwinkel slechts een koud kunstje. Het bestel –en betaalproces is zeer gebruiksvriendelijk ingericht en in slechts een beperkt aantal stappen heeft u uw bestelling voltooid. U heeft uw bestelling, doordat Kippers uit eigen voorraad levert, altijd snel in huis. Bestel ook direct ook uw andere gereedschappen, materialen en machines mee. Kippers Rijssen heeft namelijk alles in huis voor de professionele werkplaats en garage. Vanzelfsprekend kan ook de gevorderde doe het zelver zijn hart ophalen in onze webwinkel.