fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hottubs

Hoewel het idee oorspronkelijk is ontstaan in Scandinavië, zien wij ook in de Nederlandse tuinen steeds vaker een houtgestookte hottub staan. En dat i Lees meer...

Hoewel het idee oorspronkelijk is ontstaan in Scandinavië, zien wij ook in de Nederlandse tuinen steeds vaker een houtgestookte hottub staan. En dat is niet voor niets: deze producten bieden niet alleen ontspanning, maar brengen ook andere voordelen met zich mee. Bij Kippers Rijssen zijn wij fan van onze houtgestookte hottubs en vertellen wij hier graag meer over.

Filters

Houtgestookte hottubs

Hoewel het idee oorspronkelijk is ontstaan in Scandinavië, zien wij ook in de Nederlandse tuinen steeds vaker een houtgestookte hottub staan. En dat is niet voor niets: deze producten bieden niet alleen ontspanning, maar brengen ook andere voordelen met zich mee. Bij Kippers Rijssen zijn wij fan van onze houtgestookte hottubs en vertellen wij hier graag meer over.

Wat zijn houtgestookte hottubs

Houtgestookte hottubs zijn van origine afkomstig uit Scandinavië. Deze hottubs zijn ontstaan als inspiratie op de warmwaterbronnen die in dit gebied vaak voorkomen. Met een houtgestookte hottub ervaar je zelf de warmte van deze bronnen in jouw eigen achtertuin. Oorspronkelijk werden hottubs enkel vervaardigd uit hout. Omdat dit materiaal helaas niet lekvrij is, beschikken hottubs tegenwoordig over een binnenkuip, waar men het water in kan stoppen om vervolgens zelf plaats te nemen. Het water in de hottub wordt opgewarmd door een houtgestookte houtkachel, die in staat is om een juiste temperatuur te behalen binnen enkele uren.

Houtgestookte hottubs vs. bubbelbaden

Veel mensen verwarren onze houtgestookte hottubs met andere populaire bubbelbaden. Bij Kippers Rijssen informeren wij je graag over de verschillen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wist je namelijk dat een houtgestookte hottub ten onrechte wordt vergeleken met een doorsnee bubbelbad? Er bestaan namelijk een paar grote verschillen. Ten eerste moeten gewone bubbelbaden gebruik maken van stroom om het water op te kunnen warmen. Houtgestookte hottubs hoeven in principe geen gebruik te maken van stroom om de opwarming in gang te zetten. Daarnaast zit er ook een groot verschil in de opwarmtijd. Waar een doorsnee bubbelbad soms langer dan een dag moet worden opgewarmd, beschikt een houtgestookte hottub binnen enkele uren al over de gewenste temperatuur.

De voordelen van houtgestookte hottubs

Bij Kippers Rijssen zijn wij overtuigd van de voordelen van een houtgestookte hottub. Wij lichten de voordelige kenmerken graag aan je toe.

Zoals eerder vermeld hoeven houtgestookte hottubs geen gebruik te maken van stroom om het opwarmen van het water in gang te zetten. Daarnaast bereik je jouw gewenste temperatuur in slechts een paar uur. Een houtgestookte hottub is een echte eyecatcher in de tuin: dankzij de houten look creëer je eenvoudig een Scandinavische sfeer. Wist je daarnaast dat houtgestookte hottubs ook goed zijn voor jouw lichaam? Omdat je in een houtgestookte hottub volledig kunt ontspannen, doe je jouw spieren een plezier en kun je alledaagse stress van je af laten glijden.

Ons aanbod houtgestookte hottubs

Bij Kippers Rijssen kunnen bedrijven en particulieren bij ons terecht voor houtgestookte hottubs. Wij beschikken over verschillende soorten hottubs, maar ieder beschikken ze over dezelfde voordelige kenmerken.

Onze houtgestookte hottubs beschikken over een ruime en comfortabele kuip van LDPE kunststof. Dit materiaal is niet alleen erg duurzaam, maar ook kleurvast. Daarnaast zal het niet gauw splinteren of scheuren en is het eenvoudig te onderhouden. Daarnaast worden de kachels van onze hottubs gefabriceerd van zeewaardig aluminium met een poedercoating. Dit materiaal gaat langer mee dan andere soorten staal en is in staat om nog sneller de gewenste temperatuur te bereiken.

Houtgestookte hottubs bestellen bij Kippers Rijssen

Geïnteresseerd in een houtgestookte hottub van Kippers Rijssen? Dan is het goed om te weten dat onze hottubs voorgemonteerd geleverd worden. Je hoeft namelijk alleen de haard aan de doorvoerslangen te bevestigen en de schoorsteen te installeren.

Het bestellen van een houtgestookte hottub kan eenvoudig via de website van Kippers Rijssen. Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor je kunt rekenen op een zeer snelle levering. Onze houtgestookte hottubs zijn daarnaast ook in het echt te bewonderen: breng gerust eens een bezoek aan onze showroom in Rijssen. Voor vragen kun je rekenen op onze klantenservice.

Bekijk hier alle producten die u nodig kunt hebben in uw tuin: