fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Gereedschapswagens

Heb je een plaats nodig om al je gereedschap in op te slaan? En is het ook nog eens nodig dat je deze plaats (relatief) gemakkelijk kunt verplaatsen? Lees meer...

Heb je een plaats nodig om al je gereedschap in op te slaan? En is het ook nog eens nodig dat je deze plaats (relatief) gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is het zeker dat de gereedschapswagens van Kippers uitstekend aan zullen sluiten bij je wensen. Deze geweldige producten zijn er in veel verschillende vormen en maten.

109 resultaten
Sorteer op
Filters

Wat is een gereedschapswagen?

Het maakt verder niet veel uit of je al over het benodigde gereedschap beschikt of niet. In ons assortiment hebben we namelijk zowel lege als gevulde gereedschapswagens zodat je zelf het perfecte soort kunt uitzoeken. Wil je graag wat meer weten over gereedschapswagens? Ga dan gerust verder met lezen, we bespreken namelijk alle voordelen van dit handige product zodat jij binnen een paar minuten volledig geïnformeerd kan worden. Hierdoor zal het maken van een keuze een stuk makkelijk zijn en beschik jij straks over de ideale gereedschapswagen voor in jouw bedrijf, garage of welke plaats dan ook!

Een werkplaats is geen werkplaats zonder gereedschap. Om het overzichtelijk te houden en makkelijk te kunnen werken, is het handig om u gereedschap georganiseerd op te bergen. Een onmisbaar hulpmiddel hiervoor is de gereedschapswagen of gereedschapskoffer. In een gereedschapskoffer- of wagen sla je al je gereedschap overzichtelijk op en heb je gereedschap altijd in de buurt. Een gereedschapskoffer of een gereedschapswagen is namelijk met weinig moeite te verplaatsen. Zo heb je altijd de benodigde gereedschap bij de hand en kun je snel en efficiënt aan het werk.

De voordelen van gereedschapswagens

Gereedschapswagens bieden vele voordelen ten opzichte van reguliere opslagplaatsen van gereedschap. Uiteraard is het verplaatsen van de wagen het grootste voordeel. Dit gaat uiterst gemakkelijk. Vaak kun je aan een of aan zelfs beide kanten de wagen duwen of trekken zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst. Dit is veel situaties erg handig. Je bent namelijk heel flexibel. Stel dat je bijvoorbeeld aan de andere kant van de werkplaats aan de gang wilt gaan. Hoe gemakkelijk is het dan om gewoon al het gereedschap in één keer mee te nemen, zonder dat je het eerst moet zoeken en dan pas kunt verplaatsen. Ook kun je gemakkelijk de gereedschapswagen op de rem zetten waardoor deze niet zomaar wegrolt of gemakkelijk te verplaatsen is door kleine kinderen. Een bijkomend voordeel van de gereedschapswagen is dat het heel gemakkelijk is om een gereedschapswagen op orde te krijgen. De lades zijn namelijk heel overzichtelijk en je kunt er op een fijne manier al het gereedschap in kwijt. Sommige gereedschapswagens beschikken zelfs nog eens over andere handige extra’s. Denk hierbij aan een houten of metalen bovenblad waar je werkzaamheden op kunt verrichten. Dan heb je namelijk de werkplaats én de opslag in op slechts één plek.

Gereedschapswagens assortiment Kippers

Kippers beschikt over een ruim assortiment gereedschapswagens. Dit zijn niet alleen gereedschapswagens, maar ook vergelijkbare en relevante producten die ook heel erg handig zijn, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Gereedschapswagens leeg

Kippers Rijssen biedt verschillende gereedschapswagens, gereedschapskoffers en foam inlages. Lege gereedschapswagens zijn ideaal voor klussers met een grote collectie aan gereedschap. In een gereedschapswagen is er plek voor 249 tot 706 verschillende soorten gereedschap, zoals moersleutels, handzagen, rolmaten, schroevendraaiers en meer. Al het gereedschap kun je verdelen over de verschillende lades, zodat je niet meer uw hele werkplaats af hoeft te zoeken om het gewenste gereedschap te vinden. Wanneer u een vaste plek voor je gereedschap wilt, kun je ook een gereedschapskist kopen. Deze zijn in principe exact hetzelfde als een gereedschapswagen. Een verschil tussen een gereedschapskist en een gereedschapswagen is de wieltjes die onder de gereedschapswagen zitten. Hierdoor kun je je gereedschapswagen gemakkelijk verplaatsen en heb je al het gereedschap direct beschikbaar op elke plek in je werkplaats.

Gereedschapswagens foam inlages

Een belangrijk onderdeel van een gereedschapskist of gereedschapswagen. Is de foam lade. In deze lade is een stuk schuim gelegd met de juiste uitsneden voor je gereedschap. Het gereedschap past dus perfect in de inlage en raakt elkaar daarbij niet. Zo weet je dus zeker dat het gereedschap niet overhoop raakt en dat het gereedschap niet beschadigt.

Gereedschapswagens en gereedschapskoffers

Wil je gereedschap veilig en ordelijk opbergen, maar heb je een relatief kleine verzameling gereedschap? Dan is het logisch dat je een gereedschapskist of gereedschapswagen misschien wat groot vindt. Ook als je voor een klus op stap moet, is het vanzelfsprekend dat je niet een gehele gereedschapswagen mee kunt nemen. Ook dan kom een gereedschapskist goed van pas. In een gereedschapskist kun je toch nog aardig wat gereedschap kwijt, in sommige modellen tot maar liefst 197 gereedschappen. Een gereedschapskoffer kan tussen de 9 en 14 kilo wegen en zijn daarom eenvoudig mee nemen naar iedere klus.

Gereedschapswagens gevuld

Naast lege gereedschapswagens kun je bij Kippers Rijssen ook uitgebreid gevulde gereedschapswagens kopen. Wanneer je een gevulde gereedschapswagen aanschaft, heb je in één keer en complete en professionele uitrusting tot je beschikking waarmee je elke klus kunt uitvoeren. Sommige gevulde gereedschapswagens beschikken namelijk over tot wel 700 gereedschappen.

Wat is de prijs van een gereedschapswagen?

Er zijn een aantal factoren die de prijs van een gereedschapswagen beïnvloeden. Zo is het merk van de gereedschapswagen een belangrijke factor. Het ene merk levert namelijk hoogwaardige premium gereedschapswagens met alles erop en eraan, terwijl een ander merk meer focust op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook is het uiteraard relevant of de gereedschapswagen al gevuld is of niet. Een gereedschapswagen gevuld met al het benodigde gereedschap is qua prijs natuurlijk een stuk duurder dan een lege gereedschapswagen. Ook zijn de kosten van gereedschapswagens met dichte lades hoger dan de kosten van gereedschapswagens met open platformen.

Tips bij het aanschaffen van een gereedschapswagen

Een gereedschapswagen uitkiezen is geen gemakkelijke opgave. Het aanbod is groot en divers waardoor het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Het is daarom handig om voor jezelf allereerst na te gaan wat je precies zoekt in een gereedschapswagen. Hoeveel gereedschap wil je daadwerkelijk opslaan? En is het ook belangrijk dat er extra’s bijzitten zoals een bruikbaar bovenblad. Door over deze aspecten na te denken en er bij stil te staan wat het maximum is dat je wilt uitgeven kun je op een gemakkelijkere manier een keuze maken. Twijfel je nog steeds? Schakel dan de hulp in door contact op te nemen met een van de sympathieke werknemers van Kippers. Dit kan zowel online door de chatbox in te vullen of een email te sturen, maar bellen is ook mogelijk. Weet je wat misschien nog wel een beter idee is? Langskomen bij de zaak van Kippers! Dan kun je alle gereedschapswagens daadwerkelijk fysiek vergelijken en kun je gemakkelijk een van onze medewerkers om advies vragen als je dit nodig hebt. Zo kun je straks over een geweldige gereedschapswagen beschikken!