fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Foam inlages

Foam inlages zijn ook wel bekend als foam inlays, of gereedschap foam. Een foam inlay is een schuimplaat voor in een gereedschapswagen of een gereedsc Lees meer...

Foam inlages zijn ook wel bekend als foam inlays, of gereedschap foam. Een foam inlay is een schuimplaat voor in een gereedschapswagen of een gereedschapskist. In deze schuimplaat zitten uitsneden waarin uw gereedschap perfect past. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht in een oogopslag. Zonder foam inleg is uw gereedschapswagen een stuk minder efficiënt.

22 resultaten
Sorteer op
Filters

Foam inlages Seneca

De foam inlays van Kippers Rijssen zijn van het merk Seneca. Dit is een betrouwbaar merk dat zich al meer dan 10 jaar specialiseert op het gebied van professioneel gereedschap zoals doppensets, sleutels, schroevendraaiers, tangen en dus ook schuim inlages. Alle producten van Seneca zijn van top kwaliteit en hebben een levenslange garantie.

Waarom foam inlages

Een onoverzichtelijke berg aan gereedschap is natuurlijk voor niemand prettig. Wanneer u aan een klus wilt beginnen is het handig om meteen uw gereedschap bij elkaar te kunnen vinden in plaats van een berg gereedschap te moeten door zoeken. U bent er niet alleen veel tijd aan kwijt, maar het levert ook een hoop irritatie op. Daarnaast kan een onopgeruimde lade of gereedschapskoffer er voor zorgen dat u of uw medewerkers onbewust de aandacht verliezen voor een opgeruimde werkplaats. Het signaal dat wordt afgegeven is dat een opgeruimde werkplaats niet al te belangrijk is. Dit zorgt uiteindelijk dus alleen maar voor een nog grotere warboel. Een strak ingerichte gereedschapswagen of gereedschapskist zorgt ervoor dat mensen de plek ook netjes en overzichtelijk houden. Andere voordelen van foam inlays zijn:

  • Het is altijd zichtbaar wanneer een stuk gereedschap mist.
  • Het verbetert de werkprocessen doordat er efficiënter gewerkt kan worden.
  • Minder productiekosten omdat er minder sprake is van onnodig zoekwerk.
  • Gemotiveerde medewerkers.
  • Kortom, genoeg redenen om uw gereedschapswagen te voorzien van foam inlages.

Foam inlages

De zeven verschillende foam lades van Kippers zijn geschikt voor verschillende gereedschapswagens en gereedschappen. Zo vindt u hier een foam inlage voor een uitgebreide ringsleutel set of een foam lade waarin u al het gereedschap kwijt kunt dat u nodig heeft voor het vast en losdraaien van bouten en moeren. Wanneer u doorklikt op de foto's van de verschillende inlays, ziet u bij elk vermeld staan bij in welke gereedschapswagens deze passen. Zo weet u zeker dat u de juiste foam lade hebt die bij uw gereedschapswagen hoort. De prijzen variëren van 57 euro tot en met 145 euro.

Bekijk ook:

Gereedschapswagens assortiment Kippers

Kippers beschikt over een ruim assortiment gereedschapswagens. Dit zijn niet alleen gereedschapswagens, maar ook vergelijkbare en relevante producten die ook heel erg handig zijn, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: