fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
55 resultaten
Sorteer op
Filters

Hydraulische cilinders

Iedere professional of klusser zou gebruik moeten maken van een hydraulische cilinder. Hiermee ben je namelijk in staat om het werk niet alleen te vereenvoudigen, maar ook te versnellen. Bij Kippers Rijssen heb je een ruime keuze uit verschillende cilinders, met een variërende tonnage. Wat is precies de toegevoegde waarde van een hydraulische cilinder? Wij informeren je graag over ons assortiment, waarna je jouw gekozen cilinder eenvoudig online kunt bestellen via de webshop van Kippers Rijssen.

Het nut van hydraulische cilinders

Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor een hydraulische cilinder: een handig product waarmee het werk vereenvoudigd en versneld kan worden.

Een hydraulische cilinder is een breed toegepast systeem. Deze cilinders worden gebruikt in diverse machines en apparaten voor een goede aandrijving of beweging. Dit kan mogelijk worden gemaakt door middel van een hydraulische vloeistof. Met deze cilinders ben je in eenvoudiger in staat om bijvoorbeeld veel gewicht te tillen of te persen, zonder dat je hier erg veel kracht voor nodig bent. De meeste hydraulische cilinders kenmerken zich door een compact formaat, waardoor deze toe te passen zijn in krappe ruimtes. Maar wist je dat een hydraulisch systeem van geringe afmetingen al zeer grote krachten kan opwekken?

De werking van hydraulische cilinders

Onze hydraulische cilinders bevatten twee belangrijke onderdelen: een zuiger en een zuigerstang. Hieromheen vind je een behuizing. Onder lage druk zal een hydraulische vloeistof in de cilinder worden gepompt, waarna de zuigerstang lineair gaat bewegen. Deze beweging genereert een enorme kracht, die overgebracht kan worden op het aangesloten apparaat. Aan de andere kant van de zuiger zal de vloeistof worden afgevoerd. Deze methode veroorzaakt een drukkende en trekkende beweging. Waarbij er bij het drukken sprake is van oliedruk onder de zuiger en bij trekken de oliedruk zich aan de kant van de zuigerstang bevindt.

Hydraulische cilinders van Kippers Rijssen

Hydraulische cilinders kunnen het werk dus niet alleen verlichten, maar ook versnellen. De cilinders zijn zeer breed inzetbaar en kunnen gebruikt worden door professionals en bij klussen in en rondom het huis. Bij Kippers Rijssen zien wij zeker het nut in van onze hydraulische cilinders en laten wij je graag kennis maken met ons assortiment.

Onze hydraulische cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, met een tonnage variërend van 5 tot 300 ton. Een hydraulische cilinder met een hoge tonnage zijn goed inzetbaar voor de meest intensieve klussen, terwijl een cilinder met een lagere tonnage goed te gebruiken zijn voor de kleinere werkzaamheden. Ook beschikken wij over diverse cilinders die met de hand of voet aangedreven kunnen worden. Onze hydraulische cilinders zijn voornamelijk afkomstig van het merk Mammuth: gespecialiseerd in garage uitrusting, waarbij de producten bekend staan om hun kracht en robuustheid.

Hydraulische cilinders bestellen

Wie op zoek is naar een hydraulische cilinder, kan terecht bij de webshop van Kippers Rijssen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de online verkoop van onder andere hydraulische cilinders. Al onze klanten zullen profiteren van een zeer snelle levertijd, aangezien onze producten uit eigen voorraad geleverd worden. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten binnen de kortste keren gebruik maken van een hydraulische cilinder. Voor vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.

Liever jouw toekomstige hydraulische cilinder in het echt bewonderen? Ook dat is geen probleem: al onze producten – waaronder hydraulische cilinders – zijn te vinden in onze grote showroom in Rijssen. Tevens maak je hier kennis met onze deskundige medewerkers, die je graag voorzien van passend advies.

We beschikken bij Kippers over allerlei middelen voor uw transport: