fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hydraulische cilinder 20 ton

Filters

Hydraulische cilinder 20 ton

Met een hydraulische cilinder 20 ton kan je diverse klussen sneller en efficiënter uitvoeren. Laat je vooral niet verrassen door de compacte afmetingen: deze producten zijn in staat om uitzonderlijk veel kracht te genereren. Voor een cilinder van 20 ton zit je goed bij de webshop van Kippers Rijssen. Wij vertellen je graag meer over onze cilinders.

De werking van een hydraulische cilinder 20 ton

De hydraulische cilinders met een tonnage van 20 ton zijn geschikt om te heffen, duwen, buigen, trekken of vasthouden. Met behulp van dit product kan je kleine en grote werkzaamheden sneller uit te voeren, zonder hier veel kracht voor uit te oefenen.

Je hebt de keuze uit zowel enkelwerkende als dubbelwerkende cilinders. Een enkelwerkende cilinder is alleen in staat om te drukken, aangezien dit product niet beschikt over een vloeistofaansluiting. Ook heeft de aanwezige zuiger doorgangen, in plaats van afdichtingen. Het drukoppervlak van de hydraulische cilinder zal gelijk zijn aan het zuigerstangoppervlak.

Een dubbelwerkende cilinder is wel voorzien van een vloeistofaansluiting, waardoor dit product zowel kan drukken als trekken. De aanwezige zuiger is volledig afgedicht en beschikt niet over extra doorgangen. Bij het uitschuiven zal het drukkopervlak groter zijn dan wanneer er uitgeschoven wordt. Dit laat zich kenmerken door een grotere duwkracht.

Ons assortiment hydraulische cilinders 20 ton

Op zoek naar een hydraulische cilinder 20 ton? In dat geval zit je als particuliere en zakelijke klant goed bij Kippers Rijssen. Wij hebben diverse hydraulische cilinders opgenomen in onze webshop, waarbij de producten met een tonnage van 20 ton geschikt zijn voor de doorsnee werkzaamheden. Onze hydraulische cilinders zijn afkomstig van het merk Mammuth: zij staan bekend om hun krachtige en robuuste producten, voor zowel kleine werkzaamheden als grote klussen. Wij lichten er graag een paar verder aan je toe:

  • Platte, dubbele cilinder 20 ton: een hydraulische cilinder van 20 ton. Dit betreft een dubbele cilinder: je profiteert dus van een hogere slag. Dankzij de compacte afmetingen is het een ideaal product voor kleine ruimtes. De plunjer zal zich automatisch terugtrekken en is afgewerkt met een chromen plaat.
  • Cilinder 20 ton MPC20150: een hydraulische cilinder van 20 ton. Dit product is een stuk forser en heeft een slag van 150 millimeter. Het oppervlak van de hoofdas is afgewerkt met een chromen plaat. Daarnaast zal deze as beschermt worden tegen overbelasting, dankzij de stevige onderlaag. Deze cilinder is ook goed bestand tegen roest.

Hulp nodig bij de keuze van een hydraulische cilinder 20 ton? Bezoekers van onze webshop kunnen eenvoudig in contact komen met onze klantenservice. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze vestiging, waar onze medewerkers je graag adviseren.

Hydraulische cilinder 20 ton bestellen

Voor een hydraulische cilinder 20 ton verwijzen wij je naar de webshop van Kippers Rijssen. Met een groot assortiment en ruim 2000 artikelen op voorraad, is er altijd een geschikte hydraulische cilinder te vinden voor jouw aankomende klus. Wij verzenden onze bestellingen op dezelfde dag en leveren aan zowel bedrijven als particuliere klanten. Ook kan je via de site eenvoudig contact opzoeken met onze klantenservice.

Wist je dat Kippers Rijssen ook beschikt over een showroom met een oppervlakte van maar liefst 1400 vierkante meter? Je kan ons vinden in Rijssen, waar al onze hydraulische cilinders van 20 ton in het echt te bewonderen zijn. Voor vragen of twijfels staan onze medewerkers altijd paraat, om je verder op weg te helpen.