fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Vismagneten

Filters

Vismagneten

Als visliefhebber en fervent avonturier weet je dat er niets boven de spanning en opwinding van het vissen gaat. Maar wat als we je vertellen dat er een nieuwe en opwindende manier is om je viservaring naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de vismagneten van Kippers Rijssen! Met deze krachtige magneten kun je verborgen schatten en interessante vondsten ontdekken die zich onder water bevinden. In deze tekst laten we je kennismaken met de verschillende vismagneten die Kippers Rijssen aanbiedt en vertellen we je meer over hun geweldige functies.

Vismagneet 300 kg

Voor de avonturiers die op zoek zijn naar een serieuze magneet met indrukwekkende trekkracht, is de Vismagneet 300 kg een uitstekende keuze. Met zijn robuuste constructie en hoge magnetische kracht is deze magneet perfect geschikt voor het opvissen van zware objecten uit rivieren, meren of zelfs de zee. Of je nu verloren visgerei, oude fietsen of zelfs historische artefacten wilt vinden, deze magneet staat klaar voor de uitdaging.

De veelzijdigheid van vismagneten

Vismagneten bieden eindeloze mogelijkheden voor avonturiers en schatzoekers. Of je nu een hobbyvisser bent die graag verloren visgerei opvist, een metaaldetectorliefhebber die graag zijn zoekgebied uitbreidt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en spannende activiteit, een vismagneet kan je helpen om verborgen objecten te vinden die anders onbereikbaar zouden zijn. Denk aan oude munten, sieraden, historische artefacten, fietsen, gereedschappen en nog veel meer. De opwinding van het niet weten wat je zult vinden en de voldoening van het succesvol omhooghalen van een interessant voorwerp maken het gebruik van een vismagneet een unieke ervaring.

Vismagneet Set 170 kg

Als je op zoek bent naar een complete vismagneetset die direct klaar is voor gebruik, dan is de Vismagneet Set 170 kg de perfecte keuze. Deze set wordt geleverd met een sterke magneet van 170 kg trekkracht, een stevig touw, een handige haak en een opbergbox. Met deze set ben je binnen enkele minuten klaar om op avontuur te gaan. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde visser, deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en spannende visexpeditie.

Vismagneet 600 kg

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme trekkracht en geen compromissen willen sluiten, is er de Vismagneet 600 kg. Met zijn ongeëvenaarde magnetische kracht is deze magneet in staat om zelfs de zwaarste objecten moeiteloos naar boven te halen. Of je nu op zoek bent naar grote metalen voorwerpen, verloren schatten of gewoon een spannend avontuur onder water wilt beleven, de Vismagneet 600 kg biedt je de kracht die je nodig hebt.

De juiste vismagneet kiezen

Bij het kiezen van een vismagneet is het belangrijk om rekening te houden met de trekkracht en de omgeving waarin je wilt vissen. Lichtere magneten zijn geschikt voor beginners of ondiepere wateren, terwijl krachtigere magneten beter geschikt zijn voor diepere wateren en het opvissen van zwaardere objecten. Daarnaast is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige magneten die duurzaam en betrouwbaar zijn, zodat je er langdurig plezier van kunt hebben.

Waarom een vismagneet?

Met de vismagneten van Kippers Rijssen krijg je de kans om de onderwaterwereld te verkennen en verbazingwekkende vondsten te doen. Of je nu een hobbyvisser bent die op zoek naar een nieuwe uitdaging of een ervaren visser die zijn arsenaal aan uitrusting wil uitbreiden, Kippers Rijssen heeft de juiste vismagneet voor jou. Ontdek de kracht en veelzijdigheid van deze magneten en open een wereld vol mogelijkheden.

Of je nu de voorkeur geeft aan de indrukwekkende trekkracht van de Vismagneet 300 kg, de handige en complete Vismagneet Set 170 kg, of de ultieme trekkracht van de Vismagneet 600 kg, bij Kippers Rijssen vind je de vismagneet die past bij jouw behoeften en avonturen. Elk van deze vismagneten is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om duurzaamheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties te bieden.