fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Smeermiddelen

Uiteraard is u er veel aan gelegen dat alles ‘gesmeerd’ loopt binnen uw bedrijf. Mensen en middelen werken goed samen, zodat er met recht sprake is va Lees meer...

Uiteraard is u er veel aan gelegen dat alles ‘gesmeerd’ loopt binnen uw bedrijf. Mensen en middelen werken goed samen, zodat er met recht sprake is van een geoliede machine. U weet echter als geen ander dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Onderhoud is en blijft nodig om alles soepel te laten verlopen. Wanneer we dit betrekken op de machines en transportmiddelen binnen u bedrijf, dan wordt direct duidelijk dat u niet zonder smeermiddelen kunt. 

37 resultaten
Sorteer op
Filters

Smeermiddelen, een breed begrip

Smeermiddelen zijn er vele verschillende soorten. De meeste machines en transportmiddelen vereisen een specifieke soort smeermiddel om in de juiste conditie te blijven. U komt dan veelal niet weg met een universeel middel. Dit is precies de reden waarom Kippers Rijssen er voor heeft gekozen om verschillende soorten in het assortiment op te nemen. Zo vind u bij ons onder andere:

 • Siliconenspray
 • Snijoliespray
 • Aluminiumspray
 • Zinkspray
 • Multispray
 • Vaselinespray
 • Lekzoekerspray

Uitsluitend de beste merken smeermiddelen

Wat voor onze gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting geldt, dat geldt zeker ook voor de smeermiddelen uit ons assortiment. Ook hiervoor kiezen we namelijk heel bewust alleen voor de allerbeste kwaliteit van merken die zich dagelijks op deze manier in de praktijk bewijzen. In onze webwinkel treft u smeermiddelen aan van de merken E-Coll, WD-40 en Eurol. Deze middelen worden geleverd in een handige spuitbus van een compact en handzaam formaat.

Accessoires

Ook olie is natuurlijk een bekend smeermiddel. In deze categorie treft u praktische accessoires aan om olie als smeermiddel in te gebruiken. Oliekannen, want daar hebben we het dan over, zijn hier een ideaal instrument voor. Elders op deze website vind u verschillende soorten olie, waaronder bijvoorbeeld boorolie en hydraulische olie. Bestel beide mee wanneer u uw bestelling smeermiddelen plaatst. We bieden ook andere materialen aan voor uw werkplaats:

 • Olie opvangsysteem
 • Reinigingsmiddelen
 • Ontvetterbakken
 • Lekbakken
 • Dreumex

Alles onder één dak

In Rijssen, gelegen in Overijssel, vind u onze fysieke vestiging. Wij hebben hier vrijwel alles op voorraad op het gebied van machines, gereedschap en werkplaatsinrichting. U bent hier uiteraard van harte welkom. We kunnen ons echter voorstellen dat het voor u praktischer is om te bestellen in onze webwinkel. Deze hebben wij zeer gebruiksvriendelijk voor u ingericht door het bestel –en betaalproces te beperken tot slechts enkele stappen.

Heeft u vragen over één van onze artikelen of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk ook: