fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Trilplaten

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Trilplaten

Trilplaten zijn handige machines voor werkzaamheden rondom het huis en in de wegenbouw. Voor zowel professionals als particuliere klussers biedt Kippers Rijssen diverse trilplaten aan. Onze trilplaten beschikken over een goede kwaliteit en worden snel bij jou afgeleverd. Wij vertellen je graag meer over onze trilplaten.

Wat zijn trilplaten?

Bij Kippers Rijssen ben je aan het goede adres voor een trilplaat. Maar wat zijn trilplaten precies?

Een trilplaat is een machine die trillingen en vibraties kan veroorzaken. Met deze trillingen en vibraties ben je in staat om een dichtere pakking van mengsels te krijgen. Trilplaten worden voornamelijk gebruikt in werkzaamheden rondom het huis en in de wegenbouw. Denk aan het aanleggen van wegen, het aantrillen van bestrating of het trillen van beton om eventuele luchtbelinsluiting te voorkomen. Trilplaten worden aangedreven door een motor en kunnen met elkaar vergeleken worden door de slagkracht, vaak uitgedrukt in kN. Dit is afhankelijk van de combinatie tussen eigen gewicht, massa van onbalansgewicht en de trilfrequentie.

Trilplaat kopen: waar moet je op letten?

Ben je van plan om binnenkort een trilplaat te kopen? Dan zijn er enkele factoren waar je rekening mee zult moeten houden.

De slagkracht van trilplaten wordt uitgedrukt in kN. Waarbij 1 kN staat voor ongeveer 100 kilo aan kracht dat wordt uitgeoefend op de grond. Hoeveel vermogen je nodig hebt, is afhankelijk van de soort werkzaamheden die je gaat verrichten. Voor kleine klusjes – zoals het aanleggen van sierbestrating – zijn lichte trilplaten een uitkomst. Voor zware klussen – zoals het aanleggen van een oprit voor jouw auto – heb je juist een zwaardere trilplaat nodig.

De grootte van de grondplaat is ook van belang. Hoe groter de grondplaat is, hoe meer oppervlakte er per minuut getrild kan worden. Een kleine grondplaat kan juist ook erg van belang zijn, wanneer je jouw trilplaat wilt gebruiken in kleine ruimtes. Je zult dus een keuze moeten maken tussen snelheid en wendbaarheid.

Er zit een verschil tussen geschakelde en sleep trilplaten. De meeste trilplaten kunnen enkel voorwaarts bewegen: dit zijn zogenoemde sleeptrillers. Voor meer gebruiksgemak kun je ook kiezen voor een geschakelde trilplaat, waarbij je zowel vooruit als achteruit kunt bewegen.

Ons aanbod trilplaten

Op zoek naar een trilplaat? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Wij hebben verschillende trilplaten opgenomen in ons assortiment, die je eenvoudig online kunt bestellen. Wij lichten graag een top product van ons verder toe.

Maak kennis met onze trilplaat HP1200S. Deze machine is afkomstig van het merk Scheppach: zij staan bekend om hun goede producten in een moderne uitvoering. Dit is een krachtige trilplaat, met een vermogen van 6,5 pk. Met een verdichtingskracht van 15000 N en een rijsnelheid van 25 meter per minuut ben je verzekerd van een hogere productiviteit. Het is tevens een compacte en transporteerbare machine, geschikt voor allerlei werkzaamheden rondom het huis. Ook is deze trilplaat zeker geschikt voor professioneel gebruik en kan het toegepast worden voor werkzaamheden rondom terrassen of landschapsarchitectuur.

Trilplaten bestellen bij Kippers Rijssen

Op zoek naar een kwalitatief goede trilplaat voor jouw volgende klus? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Wij beschikken over verschillende trilplaten voor zowel professioneel als particulier gebruik. Al onze trilplaten zijn online te bestellen via onze webshop. Wij hanteren een snelle levertijd, aangezien onze trilplaten uit eigen voorraad verzonden worden. Onze klantenservice helpt je graag verder op weg.

Liever onze trilplaten in het echt bewonderen? Dan kun je een bezoek brengen aan onze fysieke vestiging in Rijssen. Hier zal je ook kennis maken met ons betrokken team, waarbij je profiteert van passend en persoonlijk advies.

Bekijk hier alle producten die u nodig kunt hebben in uw tuin: