fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Waterslangen

Waterslangen zijn er in alle soorten en maten. Ook bij Kippers zijn er verschillende waterslangen beschikbaar in diverse afmetingen. Interesse in het Lees meer...

Waterslangen zijn er in alle soorten en maten. Ook bij Kippers zijn er verschillende waterslangen beschikbaar in diverse afmetingen. Interesse in het aanschaffen van een waterslang? Lees dan hieronder verder: 

Filters

Wat is het nut van een waterslang?

Een professionele waterslang kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Ze kunnen gebruikt worden bij beregening, water toevoer, pompen en uiteraard voor schoonmaakwerkzaamheden.

Het verschil tussen een professionele waterslang en een tuinslang zit hem in de afmetingen, en de mogelijke watertemperatuur die door de slang heengaat. Daarnaast is het materiaal van een professionele waterslang vaak steviger dan een reguliere slang. Hoe langer de waterslang is, hoe groter het bereik. Bij grote ruimtes zoals fabriekshallen of magazijnen wordt er dan ook aangeraden een grote waterslang te gebruiken.

De soorten waterslangen bij Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen zijn er verschillende waterslangen beschikbaar. De waterslangen verschillen in lengte, diameter en prijs. Er zijn twee types beschikbaar bij Kippers:

 • Proline Performance (diameter van ½” tot ¾” )
 • Centaurus Top (diameter van 1”)

De Proline Performance waterslangen zijn beschikbaar in lengtes van 25 meter of van 50 meter.

Daarnaast zijn alle waterslangen van PVC materiaal. Het gaat hierbij om de binnenkant én de buitenkant. PVC staat voor polyvinyl chloride en biedt de volgende voordelen:

 • Geschikt voor vele toepassingen (drinkwater, frisdrank, grondstoffen)
 • Bestand tegen koude en warme temperaturen (tussen -10°C en 50°C)
 • PVC slangen zijn doorzichtig, licht en soepel in gebruik

Op de afbeeldingen van de waterslangen kunt u zien hoe de waterslang is opgebouwd door het gebruik van PVC. De kans dat de slang breekt is tevens ook erg klein door het gebruik van dit materiaal.

Uiteraard zijn alle professionele waterslangen die wij bieden bij Kippers Rijssen van hoogwaardige kwaliteit. De waterslangen zijn beschikbaar in gele kleur, en zijn eenvoudig op te rollen en op te slaan. Ze nemen relatief weinig ruimte in beslag.

Naast het gebruik van waterslangen zijn er verschillende producten die ook gebruikt kunnen worden, die onder dezelfde categorie vallen en ook erg nuttig kunnen zijn:

 • Rugspuiten
 • Hydrofoorpompen
 • Dompelpompen
 • Tuinpompen
 • Brandstofpompen
 • Aanzuigslangen
 • Reinigingsmachines

Een waterslang kopen bij Kippers Rijssen?

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, beschikken wij over diverse soorten professionele waterslangen tegen scherpe prijzen. Naast waterslangen bieden wij bij Kippers nog veel meer producten aan. Er is een enorm assortiment beschikbaar, dit kunt u overigens ook bezichtigen in onze showroom in Rijssen, deze is wel 1100 m2.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen via onze website. Er zijn diverse betaalmethoden beschikbaar, zoals iDeal, visa, mastercard, PayPal en meer. Als u voor 16.00 besteld, leveren wij de volgende werkdag al! Langskomen is uiteraard ook mogelijk.

Bij vragen kunt u ons gerust bellen. Een e-mail sturen of gebruik maken van de chatbox op de website zijn ook opties.