fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Heftruck verlenglepels

Voor veel bedrijven en werkplaatsen is de vorkheftruck een machine waar men niet zonder kan. Het transporteren, laden en lossen alsmede het opslaan va Lees meer...

Voor veel bedrijven en werkplaatsen is de vorkheftruck een machine waar men niet zonder kan. Het transporteren, laden en lossen alsmede het opslaan van zware goederen of pallets is zonder deze machines niet of nauwelijks uitvoerbaar. Het komt echter regelmatig voor dat de “vorken” van de heftruck te kort zijn om veilig te werken met zware lasten. Heftruck verlenglepels brengen dan uitkomst.

Filters

Assortiment heftruck verlenglepels

Kippers Rijssen heeft een ruim assortiment heftruck verlenglepels. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende breedtes en uit verschillende lengtes. Bij elke heftruck verlenglepel set staat duidelijk aangegeven voor welke maat heftruckvork deze geschikt is. Het aanbrengen van een verlengset is eenvoudig en hierdoor door iedereen te uit te voeren. Het spreekt voor zich dat wij ook met betrekking tot de heftruck verlengset alleen voor de allerbeste kwaliteit gaan. Kippers Rijssen beschikt over de volgende verlenglepels:

  • 1,8 meter lang
  • 2,4 meter lang

Heftruck verlenglepels kopen

Deze uiterst praktische heftruck accessoire bestelt u natuurlijk in de webshop van Kippers Rijssen. Elke set is voorzien van een duidelijke productomschrijving, waarbij de maatvoering vanzelfsprekend niet ontbreekt. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste keuze maken en uw bestelling in de virtuele winkelmand plaatsen en afrekenen. Desgewenst kunt u uw bestelling ook komen afhalen aan onze vestiging in Rijssen. De klantenservice staat u graag te woord in het geval u vragen over dit artikel heeft en voorziet u ook graag van advies.

Betaalbare topkwaliteit heftruck verlenglepels

Uiteraard bent u als bedrijf bereid om te investeren in veilig en efficiënt werken. Daarbij kijkt u naar kwaliteit, maar zeker ook naar de prijs. Kippers Rijssen bewijst dat het leveren van topkwaliteit artikelen en producten tegen betaalbare prijzen mogelijk is. Zo heeft u de meest voordelige verlenglepelset al in huis voor een prijs die ruimschoots onder de tweehonderd euro (ex. btw) ligt. Bestel dan ook vandaag nog uw heftruck verlenglepels. Omdat Kippers Rijssen vanuit eigen voorraad levert heeft u uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis! Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen!