fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Elektrisch gereedschap

Kippers heeft een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap. Op de site en in de showroom vindt u schuurmachines, breekhamers, klopboormachines, accumach Lees meer...

Kippers heeft een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap. Op de site en in de showroom vindt u schuurmachines, breekhamers, klopboormachines, accumachines en meer. Hierbij heeft u keuze uit verschillende modellen van verschillende merken als Bosch, Makita, Hitachi en anderen. U vindt hier dus gegarandeerd het gereedschap dat bij uw werkzaamheden past en aan uw wensen voldoet.

232 resultaten
Sorteer op
Filters

Elektrisch gereedschap

Kippers heeft een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap. Op de site en in de showroom vindt u schuurmachines, breekhamers, klopboormachines, accumachines en meer. Hierbij heeft u keuze uit verschillende modellen van verschillende merken als Bosch, Makita, Hitachi en anderen. U vindt hier dus gegarandeerd het gereedschap dat bij uw werkzaamheden past en aan uw wensen voldoet.

Wat is elektrisch gereedschap?

Het is als eerste prettig om te weten wat elektrisch gereedschap precies is. Het is een vorm van gereedschap dat aangedreven wordt door middel van elektriciteit. Dit kan elektriciteit zijn dat opgeslagen wordt in de vorm van een accu, maar ook gereedschap dat zelf elektriciteit opwekt, valt onder elektrisch gereedschap. Hierbij moet je vooral denken aan gereedschap met een verbrandingsmotor op benzine of diesel.

In de meeste gevallen gaat het over handgereedschap, dus het gereedschap dat je met je handen kunt besturen, maar eigenlijk al het gereedschap dat op elektriciteit werkt, is elektrisch gereedschap. Zo kan ook een zaagtafel op elektriciteit hieronder vallen. Het is dan ook een hele ruime categorie met verschillende soorten gereedschap die allemaal werken door middel van elektriciteit. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende elektrische gereedschappen.

Waar moet je op letten bij elektrisch gereedschap?

Als je elektrisch gereedschap wilt kopen, is het handig om op een aantal dingen te letten. Het is als eerste handig om te weten voor merk je het beste kunt kiezen. Het merk is een persoonlijke keuze, want elk merk heeft zo zijn voor- en nadelen. Ook je ervaring met een bepaald gereedschap kan hier een invloed op hebben. Alle gereedschappen in ons assortiment zijn een goede optie, want wij verkopen alleen de beste merken!

Daarnaast is het handig om te kijken naar het vermogen en de verstelbaarheid van de machine. Des te meer vermogen een gereedschap heeft, des te krachtiger deze is. Als je meer kracht nodig hebt voor een klus, is dit een goede optie. Daarbij kan het soms ook handig zijn om dit te kunnen verstellen. Als je minder vermogen nodig hebt, kan dit ook prettig zijn om te weten. Hierdoor weet je zeker dat het mogelijk is om elektrisch gereedschap voor elke klus te gebruiken.

De voordelen van elektrisch gereedschap

Aan het gebruiken van elektrisch gereedschap zitten verschillende voordelen. Het grootste voordeel aan dit gereedschap is de kracht. Elektriciteit kan een enorme kracht overdragen. Vooral als je op zoek bent naar gereedschap voor het zware werk, kun je het beste kiezen voor gereedschap op elektriciteit. Al zijn uitvoeringen op een accu niet altijd even krachtig, de uitvoeringen op netstroom zijn meestal de krachtigste opties die je kunt vinden.

Daarnaast is het mogelijk om gereedschap op elektriciteit altijd in te zetten. Het maakt niet uit waar je bent, dit is altijd mogelijk. Gereedschap op een accu is letterlijk overal in te zetten als de accu voldoende opgeladen is. Het gereedschap op netstroom is ook overal in te zetten waar een stroombron te vinden is. Vooral voor de krachtige klussen is dit een goede optie om voor te kiezen. Daarnaast is elektrisch gereedschap in de meeste gevallen voor verschillende dingen tegelijkertijd gemaakt. Zo is er veel multifunctioneel gereedschap te vinden.

Gereedschap voor meerdere functies

Het prettige aan het elektrisch gereedschap is dat het meestal voor meerdere functies te gebruiken is. Als je op zoek bent naar de mogelijkheid om één apparaat te kopen en deze voor meerdere functies te kunnen gebruiken, is gereedschap dat op elektriciteit werkt eigenlijk altijd je beste optie. Vooral als je verschillende klusjes uitvoert, is het handig om gereedschap te hebben dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken.

Dit is niet alleen efficiënt als het gaat om de kosten van het gereedschap, maar het scheelt ook ruimte. Daarom wordt er ook vaak gekozen voor gereedschap met meerdere functies. Wel is het handig om bij elektrisch gereedschap eerst even te kijken of er wel meerdere opties zijn. Er zijn soms ook soorten gereedschap te vinden waar niet altijd meerdere opties mogelijk zijn.

Elektrisch gereedschap schuurmachines

De schuurmachines van Kippers zijn geschikt voor professioneel gebruik en worden geleverd met een stofzak, een houder, een perforatieplaat en een schuurvel. Wanneer dit schuurvel wordt aangedreven door de schuurmachine, kan deze gebruikt worden om ruwe oppervlaktes glad te maken of te vormen. Een schuurmachine kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van oude verfresten.

Elektrisch gereedschap breekhamers

Een breekhamer is ook bekend onder de naam boorhamer. Dit gereedschap kan gebruikt worden voor het opbreken van steensoorten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het slopen van muren, tegels verwijderen of het openbreken van wegen. De breekhamer beschikt over een boor die met een op een neerwaartse beweging in het materiaal boort. Dit zorgt ervoor dat het materiaal breekt en vervolgens kan worden verwijderd.

Elektrisch gereedschap klopboormachines

Een elektrische klopboormachine is een variatie op de boormachine. Het is een krachtig apparaat waarmee u in beton of baksteen kunt boren. Dit is voor een normale boormachine een moeizame klus. Een klopboormachine beschikt naast een draaiende beweging namelijk ook over een kloppende beweging. Dit zorgt ervoor dat het materiaal waarin u boort verpulvert. Dankzij de draaiende beweging van de boor wordt het verpulverde materiaal afgevoerd.

Elektrisch gereedschap accumachines

Wanneer u wilt werken met uw elektrisch gereedschap kan een goede accumachine natuurlijk niet ontbreken. De accumachines hebben een makkelijk kliksysteem waar u uw gereedschap op kan bevestigen. De accu kan vervolgens weer opgeladen worden door deze in de lader te steken. De meeste accumachines hebben ongeveer 3 uur nodig om volledig op te laden.

Ons complete assortiment elektrisch gereedschap bestaat uit: