fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Brandstofpompen

Heb je interesse in brandstofpompen, dieselpompen of dieselpistolen? Dan is het niet nodig om verder te zoeken. Het aanbod bij Kippers is divers, en w Lees meer...

Heb je interesse in brandstofpompen, dieselpompen of dieselpistolen? Dan is het niet nodig om verder te zoeken. Het aanbod bij Kippers is divers, en we beschikken bovendien over producten die kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en tevens ook lang meegaan. Meer weten over brandstofpompen? Lees dan hieronder verder:

28 resultaten
Sorteer op
Filters

Wat zijn Brandstofpompen?

Een brandstofpomp zorgt ervoor dat de brandstof in een voertuig van de tank naar de motor gepompt kan worden. De brandstof gaat dan vanuit een de tank via een leiding de motor in. Tevens kan er ook een pistool worden gekoppeld aan de brandstofpomp om de toevoer van brandstof gemakkelijker te reguleren.

Soorten brandstofpompen

Bij Kippers bieden wij verschillende soorten brandstofpompen aan. Hieronder de types:

 • Dieselpomp 230V
  Deze pompconstructie bestaande uit koper en staal is geschikt voor diesel, petroleum en kerosine. Het beschikt over een handgreep voor gemakkelijk transport, een voetplaat voor vaste montage en tevens een handgreep voor gemakkelijk transport.
  - Debiet: 40 liter per minuut
  - Maximum druk: 3 bar
  - Gewicht: 15 kilogram
  - Standaardprijs: €108
 • Diesel vatpomp 24V
  Daarnaast bieden wij een diesel vatpomp aan inclusief tankpistool. Deze vatpomp is geschikt voor brandstoffen met een lage viscociteit, bijvoorbeeld diesel en kerosine.
  - Debiet: 57 liter per minuut
  - Aansluiting: ¾”
  - Standaardprijs: €363
 • Brandstofpomp Flotec 500W
  De brandstofpomp is geschikt voor het vervoeren van diesel en huisbrandolie. De brandstofpomp beschikt over een gietijzeren pomphuis en een koperen waaier. Daarnaast worden een 4 meter aanzuigslang en een 2 meterluchtslang met pistool en koperen terugslagklep (inclusief filter) erbij geleverd.
  - Debiet: 35 liter per minuut
  - Opvoerhoogte: 35 meter
  - €277

Wat zijn dieselpistolen?

Een dieselpistool is een pistool dat het gemakkelijk maakt om diesel vanuit een pomp in een voertuig te transporteren. Het voordeel van een dieselpistool is dat het erg gemakkelijk is om de toevoer van diesel te starten of te stoppen.

Bij Kippers hebben wij een divers aanbod aan dieselpistolen. Deze zijn uiteraard automatisch, waardoor het gebruik erg makkelijk is.

 • Automatisch dieselpistool rood
  Dit kwalitatief hoogstaande product is gemaakt uit een duurzame aluminiumlegering en werkt gemakkelijk de tank dankzij het grote debiet.
  - Diameter ingang: ¾”
  - Diameter uitgang: ¾”
  - Gewicht: 17 kilogram
  - Afmetingen:  45 x 13 x 0 mm
  - Standaardprijs: €48,30
 • Automatisch pistool voor Adblue, ammoniak en zuren
  Dit automatische vulpistool is gemaakt uit roestvrij staal, en de dichtingen zijn in Viton. Daarnaast kun je het ook gebruiken bij water.
  - Diameter ingang: ¾ “
  - Diameter uitgang: ½”
  - Gewicht: 23 kilogram
  - Afmetingen: 34 x 14 x 0 mm
  - Standaardprijs:  €211,75

Een set met dieselpomp, pistool, slang én koppeling

Beschik je het liefst over een complete set met alles erop en eraan? Ook dat kan hier bij Kippers. Deze draagbare set van 230V beschikt over de volgende eigenschappen:
- Geschikt voor diesel en petroleum
- Pompconstructie bestaande uit koper en aluminium
- Debiet 40 liter per minuut
- Zelf aanzuigende pomp met bypass
- 3 bar maximum

Daarnaast bestaat het automatisch dieselpistool uit duurzaam aluminium, en bedraagt het debiet 60 liter per minuut. De draaikoppeling is uiteraard geschikt voor dit pistool.

Waarom brandstofpompen en dieselpistolen kopen bij Kippers?

Het aanschaffen van een brandstofpomp of een dieselpistool kan het beste bij Kippers. Het assortiment is namelijk erg groot en de prijzen zijn scherp. Een kijkje nemen om de producten voor uw werkplaatsinrichting te bezichtigen kan uiteraard ook in onze showroom in Rijssen. Ook kun je ons altijd benaderen voor vragen of advies. Dit kan per mail, telefonisch of via onze website.