fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Portaalkranen

Werk je regelmatig met zware lasten? En ben je op zoek naar een veilig en effectief hulpmiddel om het hijsen of verplaatsen van deze lasten te verlich Lees meer...

Werk je regelmatig met zware lasten? En ben je op zoek naar een veilig en effectief hulpmiddel om het hijsen of verplaatsen van deze lasten te verlichten? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen.

Filters

Portaalkranen

Zo bieden wij verschillende portaalkranen aan, voor zowel particuliere klussers als bedrijven. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van portaalkranen en hoe je deze eenvoudig kunt bestellen via onze webshop.

Wat zijn portaalkranen?

De portaalkranen van Kippers Rijssen zijn bedoeld om het werk te verlichten. Dit type kraan wordt voornamelijk gebruikt om zware lasten veilig en snel te hijsen en te verplaatsen op de werkvloer. Een ideaal hulpmiddel voor onder andere fabrieken en werkplaatsen waar met regelmaat zware goederen verplaatst moeten worden.

Portaalkranen zijn een effectief hulpmiddel voor iedere klusser. Ondanks dat deze kranen over een eenvoudig ontwerp beschikken, zullen ze bij de meest zware belasting stabiel blijven staan. Daarnaast profiteer je van een groot en rechthoekig werkgebied, waarbij alles onder de dwarsbalk eenvoudig te bedienen is. Portaalkranen zijn niet afhankelijk van de draagkracht van daken of wanden en kunnen in de meeste gevallen ook gemakkelijk verplaatst worden dankzij wielen.

Verschillende soorten portaalkranen

Bij Kippers Rijssen heb je een ruime keuze uit verschillende portaalkranen. Het is dus goed om je in te lezen in de verschillende soorten portaalkranen, zodat je een overwogen keuze kunt maken.

Allereerst zijn portaalkranen gemaakt van diverse materialen, met zo hun eigen unieke kenmerken. Wie kiest voor een aluminium portaalkraan, profiteert van een lichtere kraan met een groter bereik. Als je kiest voor een stalen portaalkraan, dan zul je profiteren van een kraan met een hogere draagkracht en hefhoogte.

Ook heb je de mogelijkheid om een mobiele portaalkraan aan te schaffen. Deze portaalkranen beschikken over wielen, waardoor het makkelijk is om deze kraan te verplaatsen. Om veiligheid te waarborgen, is het mogelijk om deze wielen vast te zetten met een rem.

Ons aanbod portaalkranen

Bij Kippers Rijssen maak je kennis met een uitgebreid aanbod portaalkranen: al onze producten zijn te vinden in onze webshop en onze fysieke vestiging in Rijssen. Wij lichten er graag een paar verder toe:

·         Mobiele portaalkraan 1 ton. Een portaalkraan met een maximale capaciteit van 1 ton. Een ideale kraan voor allerlei hijs-, montage en assemblagewerk in ruimtes waar geen vaste rolbrug aanwezig is. Verstelbaar in hoogte met hendels en veiligheidsbouten. Een mobiele portaalkraan met draaibare wielen met rem.

·         Mobiele portaalkraan 3 ton. Een zware en verrijdbare portaalkraan met een maximale capaciteit van 3 ton. Ideaal voor diverse werkzaamheden in ruimtes waar geen vaste rolbrug aanwezig is. Deze kraan kan daarnaast gebruikt worden met een balkenklem of met een trolley en mobiele takel. Met een versterkte bovenbalk en wielbalk met dwarslatten.

Portaalkranen bestellen

Geïnteresseerd in het aanschaffen van een portaalkraan? Dan zit je goed bij Kippers Rijssen. Zo bieden wij diverse portaalkranen aan voor zowel particuliere klussers als bedrijven. Al onze portaalkranen zijn te vinden in onze webshop, waarna je slechts enkele klikken verwijderd bent van een succesvolle bestelling. Is jouw gekozen portaalkraan op voorraad? Wie voor 16:00 besteld, kan er de volgende werkdag al gebruik van maken. Tevens profiteer je hier van onze betrokken klantenservice.

Liever onze portaalkranen met eigen ogen bewonderen? Ook dat is geen probleem: je bent van harte welkom in onze grote showroom in Rijssen, waar je al onze producten van dichtbij kunt zien en uittesten. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van passend advies.