fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Waterslanghaspel

Uiteraard wil je goed voor de natuur zorgen. Het bewateren van grote én kleine (bedrijfs)tuinen wordt een stuk eenvoudiger met een waterslanghaspel. Lees meer...

Uiteraard wil je goed voor de natuur zorgen. Het bewateren van grote én kleine (bedrijfs)tuinen wordt een stuk eenvoudiger met een waterslanghaspel.

18 resultaten
Sorteer op
Filters

Waterslanghaspel

Bij Kippers Rijssen ben je als particulier of professional aan het juiste adres voor een kwalitatief goede waterslanghaspel. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en hoe je een geschikte haspel online kunt bestellen.

Wat is een waterslanghaspel?

Uiteraard wil je planten voorzien van voldoende water. Zeker in de warme zomermaanden, wanneer de zon erg krachtig is en de kans op uitdroging aanzienlijk hoger is. Om een (bedrijfs)tuin van jezelf of jouw klanten goed te kunnen bewateren, is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in een waterslanghaspel. Deze haspels beschikken over een slang die je eenvoudig kan aansluiten op een kraan binnens- of buitenshuis. Aangezien waterslanghaspels vaak een groot bereik hebben, ben je in staat om een groot oppervlak te bewateren. Mocht je klaar zijn met de klus, dan is het zeer eenvoudig om de slang weer op te rollen en de haspel weer op te ruimen. Sommige waterslanghaspels zijn zelfs in staat om de slang automatisch op te rollen, zodat deze nooit meer in de knoop zal gaan.

Op zoek naar een geschikte waterslanghaspel

Wil jij het bewateren van een tuin vereenvoudigen en versnellen? Dan is het aan te raden om te investeren in een waterslanghaspel. Maar welke haspel is het meest geschikt voor jouw volgende klus? Bij Kippers Rijssen informeren wij je graag over de verschillende waterslanghaspels.

Zo heb je de keuze uit draagbare waterslanghaspels en zogenoemde muurhaspels. Een draagbare waterslanghaspel beschikt over compacte afmetingen en kun je eenvoudig neerzetten in de te bewateren tuin, waarna je de slang aansluit op een kraan. Muurhaspels zijn bevestigd aan een buitenmuur, in de buurt van een kraan. Deze haspels nemen geen opbergruimte in beslag en kunnen gedurende het hele jaar buiten worden gehangen.

Daarnaast is het goed om na te gaan wat voor oppervlak er bewaterd moet worden. Mocht je een diepe tuin willen voorzien van water, dan is het zeker slim om te investeren in een waterslanghaspel met een relatief lange waterslang. De lengtes van de waterslangen zijn vaak erg variërend: hoewel de één genoeg heeft aan een waterslang van 10 meter, kan een ander behoefte hebben aan een lengte van 30 meter.

Waterslanghaspels van Kippers Rijssen

Benieuwd naar ons aanbod waterslanghaspels? Ons uitgebreide assortiment is te bewonderen via onze webshop en in onze fysieke showroom. Wij lichten graag enkele haspels verder toe:

·         Waterslanghaspel 10 m lucht/water. Een automatische muurhaspel, geschikt voor zowel water als lucht. Eenvoudig te bevestigen op vlakke ondergronden zoals vloeren, muren of plafonds. Met een polymeer slang van 10 meter en 20 bar werkdruk.

·         Waterslanghaspel 15G891 20 m. Een automatische muurhaspel, geschikt voor water. Inclusief PVC slang met een totaal bereik van 20 + 2 meter. Tevens profiteer je van een automatisch oprolsysteem met remmechanisme.

·         Waterslanghaspel HAW01230 30 m. Een automatische muurhaspel, geschikt voor water. De soepele PVC waterslang beschikt over een lengte van 30 meter. Je zal profiteren van een automatische kabelbegeleiding en snelheidsbegrenzing.

Waterslanghaspel bestellen

Bij Kippers Rijssen ben je als bedrijf of particulier aan het juiste adres voor een waterslanghaspel. Ons aanbod waterslanghaspels kun je eenvoudig bewonderen via onze webshop. Mocht er een geschikt product tussen zitten, dan profiteer je bij ons van een gemakkelijk bestelproces, een beveiligde betaalomgeving en een zeer vlugge levering. Onze klantenservice staat paraat voor eventuele vragen en twijfels.

Al onze waterslanghaspels zijn ook te bewonderen in onze fysieke showroom. Breng een bezoek aan het Overijsselse Rijssen en vind een geschikte waterslanghaspel voor jouw volgende klus.

Meer tuin categorieën: