fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Potkrikken

Er zijn verschillende soorten krikken op de markt voor het liften van voertuigen. Potkrikken zijn wat dit betreft erg geliefd bij monteurs. Een potkri Lees meer...

Er zijn verschillende soorten krikken op de markt voor het liften van voertuigen. Potkrikken zijn wat dit betreft erg geliefd bij monteurs. Een potkrik is een heel handzaam stuk gereedschap en is erg praktisch, eenvoudig en veilig te gebruiken. Reden genoeg om u eens te verdiepen in deze tool en Kippers Rijssen helpt u hier natuurlijk maar wat graag bij.

Filters

Gegarandeerde veiligheid potkrikken

Zodra er zware voertuigen gelift worden is veiligheid één van de belangrijkste factoren die niet uit het oog mag worden verloren. Vanzelfsprekend dient u het gereedschap dat u hierbij ter beschikking staat te gebruiken op de manier zoals dit bedoeld is. Toch is het prettig als het gereedschap zelf u daar een handje bij helpt. En laat de potkrikken die Kippers Rijssen in het assortiment heeft opgenomen dit nou precies doen. Deze hydraulische krikken zijn namelijk allemaal voorzien van een zogenaamd overbelastings-ventiel. Dit ventiel zorgt ervoor dat de maximum te dragen last die de krik aan kan nooit wordt overschreden.

Capaciteit van potkrikken

Aansluitend op bovenstaande is het goed om te weten dat u bij Kippers Rijssen een ruime keus heeft als het gaat om de capaciteit van dit gereedschap. Capaciteit is in dit geval overigens niets anders dan het maximum aantal kilo dat een bepaalde potkrik aan kan. De potkrik 2 ton is de krik met de minste capaciteit, maar deze kleine krachtpatser is voor veel werkplaatsen ruim voldoende om mee uit de voeten te kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan in caravan gespecialiseerde werkplaatsen. De potkrik 20 ton en potkrik 32 ton zijn daarentegen specifiek gebouwd voor het zwaardere werk. De potkrik 50 ton is het paradepaardje onder de potkrikken en ontbreekt dan natuurlijk niet in ons assortiment. Naast potkrikken beschikken wij over een ruim assortiment welke onderverdeeld zijn in 3 categorieën:

  • Gereedschap
  • Machines
  • Werkplaatsinrichting

Potkrik kopen

Een potkrik kopen doet u eenvoudig, snel en tegen voordelige prijzen in onze webwinkel. Bij elk type potkrik staan de technische details en afmetingen vermeld. Wellicht dat u op basis van deze gegevens al een keus kunt maken en wanneer dit niet het geval is, neemt u dan contact met ons op. U bent bij Kippers Rijssen altijd verzekerd van alleen de beste kwaliteit. Zo hebben wij er heel bewust voor gekozen om het merk Mammuth te voeren. Een merk dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend en daarbij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kent. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op!