fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Luchthaspels

Altijd al opzoek geweest naar een verlengstuk voor je compressor? Dan is het gebruik luchthaspels wellicht wat voor jou. Deze handige haspels maken h Lees meer...

Altijd al opzoek geweest naar een verlengstuk voor je compressor? Dan is het gebruik luchthaspels wellicht wat voor jou. Deze handige haspels maken het mogelijk om lucht, water of brandstof te geleiden over vele meters. Zo beschikken de meeste machines niet altijd over voldoende lengte, waardoor luchthaspels wellicht een oplossing kunnen bieden. Hieronder kun je het assortiment bekijken van luchthaspels.

29 resultaten
Sorteer op
Filters

Het verschil tussen luchtslangen en luchthaspels

Hoewel luchtslangen en luchthaspels veel op elkaar lijken zijn er wel een paar duidelijke verschillen. Zo bestaat beschikt de luchthaspel over een luchtslang die op gemakkelijke wijze uitgetrokken of opgeborgen kan worden. Een luchtslang dien je daarentegen zelf op te rollen. Ook qua uiterlijk zien luchtslangen en luchthaspels er dus anders uit. Een haspel beschikt namelijk over een soort constructie, die zowel open als dicht kan zijn, waarin de slang opgerold kan worden.

De toegevoegde waarde van luchtslangen en luchthaspels

Luchtslangen en luchthaspels zijn beide zeer handig als je veel met lucht, water of brandstof werkt. Door middel van deze verlengstukken kun je dit namelijk over vele meters verplaatsen. Luchtslangen en luchthaspels zijn daarom zeer belangrijk binnen uw werkplaatsinriching. Anders is het namelijk noodzakelijk om in de buurt van de compressor te gaan werken, wat in veel gevallen heel lastig kan zijn. Door het gebruik van luchtslangen en luchthaspels kun je op vele meters afstand van de compressor toch aan de slag gaan. Ook is werken met luchtslangen en luchthaspels een fluitje van een cent. Je zorgt ervoor dat de slang of haspel in verbinding staat met hetgene dat je wilt gebruiken, of dat nu lucht, water of olie is. Vervolgens zorg je dat de stof door de slang heen kan gaan door de knop in te drukken of kraan aan te draaien. Daarna houd je de slang vast en kun je deze op gemakkelijke wijze gebruiken.

Waar worden luchtslangen en luchthaspels toegepast?

Luchtslangen en luchthaspels worden door meerdere types bedrijven gebruikt. Zo zijn ze heel handig voor autogarages en transportbedrijven. Door middel van luchtslangen en luchthaspels kunnen banden namelijk zonder al te veel moeite kunnen worden opgepompt. Ook andere soorten bedrijven, die lucht, water of brandstoffen op korte afstanden dienen te vervoeren, maken gebruik van luchtslangen en luchthaspels. Voor particulieren zijn luchtslangen en luchthaspels ook heel handig. Zo is het natuurlijk een stuk gemakkelijk om je tuin te sproeien als je gebruik maakt van deze verlengstukken. 

Luchthaspels

In elke dynamische werkplaats is het van groot belang om efficiënt en georganiseerd te werk te gaan. Luchthaspels zijn hierin een cruciaal onderdeel. Ze zorgen voor orde en veiligheid door luchtslangen netjes op te bergen en makkelijk toegankelijk te maken.

Wat zijn luchthaspels?

Luchthaspels zijn ontworpen om luchtslangen op te rollen en uit te rollen, waardoor ze niet in de weg liggen en toch altijd klaar zijn voor gebruik. Bij Kippers Rijssen vindt u luchthaspels die zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk zijn, geschikt voor allerlei soorten werkplaatsen.

De rol van Luchthaspels in uw werkplaats

Luchthaspels verbeteren niet alleen de organisatie binnen uw werkplaats, maar verhogen ook de veiligheid en efficiëntie. Door luchtslangen netjes op te bergen, vermindert u het risico op struikelen en beschadigingen aan de slang. Dit resulteert in een langere levensduur van uw luchtslangen en gereedschap.

Voordelen van luchthaspels

Het gebruik van luchthaspels in uw werkplaats biedt meerdere voordelen:

 

·         Orde en Netheid: Verminder de rommel en verhoog de veiligheid met goed opgeborgen luchtslangen.

·         Duurzaamheid: Bescherm uw luchtslangen tegen slijtage en verleng hun levensduur.

·         Gebruiksgemak: Rol uw luchtslangen snel en efficiënt uit voor gebruik en berg ze net zo gemakkelijk weer op.

Kies de juiste luchthaspel

Bij het kiezen van de juiste luchthaspel voor uw werkplaats, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de lengte van de slang, de werkdruk, en de specifieke behoeften van uw werkzaamheden. Bij Kippers Rijssen adviseren we u graag over de beste luchthaspel voor uw situatie.

Luchthaspels bij Kippers Rijssen

Kippers Rijssen biedt een breed assortiment aan luchthaspels, geschikt voor elke werkplaats. Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze luchthaspels en zorg voor een geoptimaliseerde werkplaats. Bezoek onze website of kom langs in onze winkel om ons aanbod te bekijken en persoonlijk advies te ontvangen.

 

Bekijk ook: