fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Handgereedschap

Onder gereedschap verstaat men hulpmiddelen die helpen om bewerkingen uit te voeren die een mens niet of moeilijk met zijn lichaam alleen kan uitvoere Lees meer...

Onder gereedschap verstaat men hulpmiddelen die helpen om bewerkingen uit te voeren die een mens niet of moeilijk met zijn lichaam alleen kan uitvoeren. Met handgereedschap wordt gereedschap bedoelt zonder snoer of accu. Handgereedschap wordt dus 'aangedreven' door middel van spierkracht. Er zijn ontzettend veel soorten handgereedschappen en de meeste kent de gemiddelde burger ook. Hierbij kunt u denken aan hamers, schroevendraaiers, tangen etc. Bij Kippers Rijssen kunt u echter ook het wat meer onbekende handgereedschap kopen. In het assortiment vindt u onder andere; tappensets, momentsleutels, frezensets en betonscharen. Bent u op zoek naar een bepaald soort gereedschap of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met Kippers.

703 resultaten
Sorteer op
Filters

Handgereedschap set

Bij Kippers kunt verschillende handgereedschap sets online kopen. Om te beginnen kunt u hier terecht voor borensets en frezensets. De boor is hoogstwaarschijnlijk het meest gebruikte gereedschap. Boren kunnen gebruikt worden voor verschillende materialen en toepassingen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u daarvoor verschillende boren nodig heeft. Gelukkig is het aanbod bij Kippers erg breed. U kunt een kleine borenset aanschaffen als u uw boormachine voor beperkte doeleinden gebruikt of om uw huidige borenset uit te breiden. U kunt bij Kippers natuurlijk ook uitgebreide borensets kopen. Een uitgebreide en complete borenset kan uit wel 230 boren bestaan. Ook frezen komen voor in verschillende vormen en maten. Door deze verschillende maten en vormen van frezen kunt u uw freesmachine gebruiken om verschillende materialen te bewerken. In vrijwel elke frezenset vindt u:

  • een boomvorm
  • een druppelvorm
  • een cilindervorm
  • een bolvorm
  • een vlamvorm

Naast een borenset en een frezenset staan er ook gatzagensets, tappensets en bitsets in het online handgereedschap assortiment van Kippers.

Klein handgereedschap 

Verschillende soorten sleutels vallen ook onder handgereedschap. Een echte vakman maakt naast elektrische en pneumatische gereedschappen ook gebruik van handgereedschap, zoals moersleutels, pijpsleutels en momentsleutels.
Moersleutels worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van moeren. Het is een erg simpel handgereedschap die verkrijgbaar is in verschillende afmetingen, kwaliteiten en soorten. De moersleutels van Kippers zijn van goede kwaliteit en extra sterk. Hierdoor kunnen deze moersleutels ook tegen zware krachten.
De momentsleutel lijkt veel op de moersleutel en wordt dan ook voor dezelfde doeleinde gebruikt. Echter is het met een momentsleutel mogelijk om met meer precisie te werken. Wanneer u werkt met een moment sleutel zal u voorkomen dat u moeren of bouten te strak aandraait. Door deze eigenschap worden momentsleutel vaak gebruikt bij zachte metalen. Denk bijvoorbeeld aan lichtmetalen velgen.

Ons assortiment handgereedschap bestaat uit:

Bekijk ook onze gereedschapswagens om al uw handgereedschap kwijt te kunnen.