fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Doppensets

Gereedschap dient natuurlijk te allen tijde efficiënt en praktisch in gebruik te zijn. Bepaald gereedschap blinkt hier in uit en is daarmee gereedscha Lees meer...

Gereedschap dient natuurlijk te allen tijde efficiënt en praktisch in gebruik te zijn. Bepaald gereedschap blinkt hier in uit en is daarmee gereedschap dat elke zakelijke professional en elke zichzelf respecterende particuliere klusser in huis zou moeten hebben. Waar we het nu over hebben? We hebben het in dit geval over doppensets. Kippers Rijssen heeft u een ruim assortiment doppensets te bieden, welke u hieronder aantreft.

59 resultaten
Sorteer op
Filters

Doppensets met en zonder dopsleutel

Er zijn nogal wat verschillende soorten doppensets. Deze sets zijn zeer divers samengesteld, zodat een ieder die set kan bestellen die hij nodig heeft. Standaard bestaat immers vandaag de dag niet meer en keuzevrijheid is tegenwoordig alles. Aan deze wens van keuzevrijheid geeft Kippers Rijssen natuurlijk graag gehoor.

Voor het gebruik van moerdoppen is een dopsleutel noodzakelijk. Als u deze tool al heeft, dan zit u wellicht niet verlegen om hier nog een exemplaar van in huis te hebben. Geen nood, want in ons assortiment doppensets hebben wij verschillende sets waar de dopsleutel geen onderdeel van uitmaakt. Een voorbeeld hiervan is de ‘SENECA LANGE DOPPEN ½ (artikelnr. 910041).

Liever een set inclusief sleutel? Kiest u dan bijvoorbeeld voor de SENECA DOPPENDOOS 1/4 28 DELIG SAE of voor de SENECA DOPPENDOOS 1/4, 3/8, 1/2 123 DELIG.

U kiest toch ook alleen voor kwaliteit?

Kippers Rijssen staat voor kwaliteit en gaat dan ook alleen voor het allerbeste. U weet als geen ander hoe belangrijk kwalitatief goed gereedschap is. Goed gereedschap werkt niet alleen veel prettiger, het werkt ook sneller, veiliger en bovendien komt het ’t eindresultaat van de werkzaamheden altijd ten goede. Vandaar dat u in ons assortiment veel Seneca doppensets tegenkomt. Seneca behoort immers al vele jaren tot de absolute top als het gaat om het leveren van kwalitatief goed gereedschap. Ander handgereedschap van Kippers is:

  • Koevoeten
  • Meetgereedschap
  • Borensets
  • Griptangen
  • Lijmtangen
  • Bankschroeven

Doppensets kopen

In onze webwinkel hebben wij alle doppensets voorzien van duidelijke productfoto’s en van een duidelijke productomschrijving. Zo bent u in staat om snel en gemakkelijk de voor u juiste keuze te maken. Twijfelt u of heeft u een vraag over dit specifieke artikel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Kippers Rijssen heeft naast kwaliteit namelijk ook service hoog in het vaandel staan!