fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Vikan reiniging

Het schoonhouden van de werkplaats is geen gemakkelijke opgave. Poetsen, vegen, dweilen en opruimen zijn slechts enkele taken die wekelijks of zelfs d Lees meer...

Het schoonhouden van de werkplaats is geen gemakkelijke opgave. Poetsen, vegen, dweilen en opruimen zijn slechts enkele taken die wekelijks of zelfs dagelijks nodig zijn om een goede staat van de werkvloer te behouden. 

31 resultaten
Sorteer op
Filters

De producten van Vikan kunnen hierbij helpen. Er zijn een aantal redenen waarom het schoonhouden van de werkomgeving heel belangrijk is. Werknemers werken namelijk liever op een schone en frisse werkvloer. Daarnaast zal het schoonmaken voorkomen dat er veel bacteriën of ongedierte een bezoek zullen brengen aan het bedrijf. Ten slotte is een schone werkplaats veel veiliger dan een opgeruimde en smerige werkplaats. Hierdoor zullen er minder ongelukken ontstaan en zal de productiviteit onder het personeel hoog blijven. Zorg er dus altijd voor dat de werkplaats schoon en opgeruimd is!

Waarom is Vikan een goed merk voor reiniging?

Vikan is een uitstekend merk voor reinigings- en schoonmaakactiviteiten. Het bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge kwaliteit schoonmaakproducten. Zo kun je voor een lange tijd gebruik maken van de hulpmiddelen uit het assortiment van Vikan, zonder dat dit problemen oplevert. De borstels, doeken en wissers zullen ook na intensief gebruik nog steeds van toegevoegde waarde zijn in jouw bedrijf. Vikan staat daarom als reinigingsmelk hoog in het vaandel bij veel bedrijven. Bovendien zijn de Vikan producten heel gemakkelijk te gebruiken. Elke werknemer weet zonder te oefenen wel raad met het gebruik van deze hulpmiddelen, waardoor ze zelfstandig, efficiënt en effectief te werk kunnen gaan.

Waar worden Vikan producten toegepast?

De producten van Vikan kunnen op diverse plekken worden toegepast. Ten eerste worden Vikan gebruikt bij alle types bedrijven. Zo zijn ze te vinden in magazijnen en productiehallen, maar ook in restaurants en toiletgebouwen. Ook kunnen ze gebruikt worden in kantoren, openbare gebouwen of autogarages. In principe zijn ze handig op alle plekken waar schoongemaakt of gereinigd moet worden. Bovendien kunnen de producten van Vikan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is daarom ook handig om ze op een redelijk centrale plek op te slaan. Zo kunnen werknemers van elke hoek van het bedrijf snel gebruikmaken van één of meerdere Vikan producten. Daarnaast is het ook handig dat iedereen in het bedrijf weet waar ze de schoonmaakproducten of reiniging hulpmiddelen kunnen vinden.

De verschillende soorten Vikan reiniging producten bij Kippers

Bij Kippers bieden we een aantal Vikan reiniging producten aan die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor in jouw bedrijf. Zo beschikken we allereerst over een divers assortiment aan borstels, hierbij kun je denken aan:

  • Handborstels
  • Bekledingsborstels
  • Nagelborstels
  • Autowasborstels
  • Velgenborstels

Naast al deze soorten borstels zijn er nog meer producten van Vikan beschikbaar bij Kippers. Ook voor bijvoorbeeld poetsdoeken en wissers kun je bij ons terecht.

De kosten van Vikan reiniging producten

De kosten die je betaald voor de producten van Vikan hangen af van welke soort producten je kiest. Zo kost een simpele poetsdoek slechts een paar euro, terwijl je de prijs van een professionele stalen autowasborstel een paar tientjes hoger ligt. Toch zijn reinigingsproducten helemaal niet duur, maar wel cruciaal voor in het bedrijf. Je kunt in principe niet zonder deze hulpmiddelen. Schaf er daarom genoeg aan, want je gaat ze zeker nodig hebben!

Andere handige producten voor werkplaatsinrichting

Vikan reiniging producten zijn hartstikke handig voor op de werkvloer. Met deze hulpmiddelen zorgen werknemers ervoor dat alles schoon en fris kan blijven. Wist je dat we bij Kippers ook nog over andere handige producten beschikken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Platformwagens
  • Werkbanken
  • Automovers
  • Reinigingsmiddelen
  • Stofwaterzuigers