fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Krachtvermeerderaars

Er zijn van die momenten dat een schroef of bout niet los te krijgen zijn. Wat u ook probeert, er is simpelweg geen beweging in te krijgen. Tenminste Lees meer...

Er zijn van die momenten dat een schroef of bout niet los te krijgen zijn. Wat u ook probeert, er is simpelweg geen beweging in te krijgen. Tenminste niet met het gebruikelijke gereedschap dat u hiervoor gebruikt. Dit vraagt om zwaarder materieel en dit is het moment om een beroep te doen op de krachtvermeerderaar. Natuurlijk heeft Kippers Rijssen ook deze krachtvermeerderaars in het assortiment opgenomen.

Filters

Krachtenvermeerderaars; Power!

Een krachtvermeerderaar is een uiterst effectief stuk gereedschap om vastzittende bouten los te draaien. Het ingenieuze systeem van dit gereedschap zorgt ervoor dat u door middel van handkracht veel meer kracht uitoefent dan dat u dit kunt met het gebruikelijke arsenaal aan sleutels dat u hiervoor normaliter gebruikt. Dit gereedschap wordt veel gebruikt bij het monteren/verwisselen van wielen. We durven gerust te stellen dat elke garage of werkplaats een krachtvermeerderaar in huis zou moeten hebben.

Compact gereedschap

Een krachtvermeerderaar is een uiterst compact stuk gereedschap. Het wordt geleverd in een robuuste koffer die tegen een stootje kan. Door de geringe omvang van het gereedschap neemt het nauwelijks tot geen kostbare ruimte in beslag. Bovendien zorgt de handige opbergkoffer ervoor dat u een krachtvermeerderaar snel en gemakkelijk mee kunt nemen. Dit kan wenselijk zijn wanneer er op locatie gewerkt moet worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een (vracht)auto die met pech langs de weg staat.

Mammuth krachtvermeerderaars

Op gereedschap waar veel kracht op wordt uitgeoefend moet u te allen tijde kunnen vertrouwen. Dit begrijpen wij heel goed en vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om dit gereedschap van het merk Mammuth in ons assortiment op te nemen. Mammuth staat immers sinds jaar en dag voor professionele kwaliteit. Naast de kwaliteit van het merk staat het merk ook bekend om zijn voordelige prijsstelling. Hiermee is de prijs/kwaliteit verhouding dan ook volledig in balans. Benieuwd welk handgereedschap we nog meer verkopen? Bekijk het hieronder:

Krachtvermeerderaars kopen

In onze webwinkel koopt u snel en voordelig uw krachtvermeerderaar. Klik op de productfoto van het betreffende type om uit te komen bij de productbeschrijving en de technische specificaties. Voeg het artikel toe aan uw winkelmand en winkel verder in onze webwinkel. Kippers Rijssen heeft u namelijk nog veel meer te bieden! Natuurlijk kunt u ook direct verder het bestel –en betaalproces doorlopen. Wanneer wij uw bestelling in goede orde ontvangen hebben verzenden wij deze direct. Korte levertijden zijn voor Kippers Rijssen dan ook de gewoonste zaak van de wereld.