fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Gatzagensets

In handige opberg boxen worden de gatzagensets van Kippers geleverd. In deze sets zitten meerdere gatzagen en bijbehorende onderdelen, zoals houders, Lees meer...

In handige opberg boxen worden de gatzagensets van Kippers geleverd. In deze sets zitten meerdere gatzagen en bijbehorende onderdelen, zoals houders, uitwerpveren en verlengstukken. De diameters variëren van 19 mm tot en met 76 mm. Of te wel, de juiste afmeting voor uw klus zit er altijd bij. Wanneer u een gatzagenset van Kippers aanschaft, kunt dus direct aan de slag met uw gatenzaag.

Filters

Gatzagensets voor uw gatenzaag

Een gatenzaag is een machine die wordt gebruikt voor het maken van gaten van verschillende diameters in uiteenlopende materialen. Deze gaten zijn een stuk groter dan de gaten die een gewone boor kan maken. Bij een andere boor wordt het materiaal in het gat verspaand, terwijl een gatenzaag een ronde schijf achter laat. Doordat er geen materiaal tot zaagsel verspaand wordt, gaat het maken van een gat een stuk sneller en kost dit minder energie dan met een andere boor. Een gatenzaag is cirkelvormig gebogen en zit aan een schijf bevestigd. In het midden zit een centreerboor die boven het oppervlakte van de zaagtanden uitsteekt. Wanneer de gatenzaag gebruikt wordt, maakt de centreerboor eerst een klein gat in het midden voordat de vertandingen van de zaag het werkstuk raken. Aan de andere kant van de boor zit de schacht. Deze wordt in de boorhouder van de boormachine vastgezet.

Ons assortiment handgereedschap bestaat uit:

Gatzagensets Kippers

De gatzagensets bestaan uit een opberg box met een inleg waarin de zagen netjes kunnen worden opgeborgen. Zo raken de zagen niet beschadigd, oogt uw werkplaats opgeruimd en kunt u direct de zaag vinden die u zoekt. Over het algemeen zijn de wat eenvoudigere gatzagensets geschikt om te gebruiken voor hout, gips platen, gasbeton en andere zachte materialen. Gatenzaagsets van een betere kwaliteit kunnen gebruikt worden voor meer toepassingen. Met de gatzagensets van Kippers kunt u gaten zagen in zachte metalen, muren, steen en meer. Met de gatzagensets van Kippers heeft u dus genoeg toepassingsmogelijkheden om aan de slag te kunnen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Kippers. Zij staan u graag te woord en geven u gratis professioneel advies.