fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Snelspanklem

Voor het vastklemmen van onderdelen tijdens lijmwerkzaamheden kan er gebruik worden gemaakt van een lijmtang. Er zijn verschillende soorten lijmtangen Lees meer...

Voor het vastklemmen van onderdelen tijdens lijmwerkzaamheden kan er gebruik worden gemaakt van een lijmtang. Er zijn verschillende soorten lijmtangen te vinden op de markt, waarbij de snelspanklem een verstandige keuze kan zijn.

Filters

Snelspanklem

Bij Kippers Rijssen zijn particuliere en zakelijke klanten aan het juiste adres voor een snelspanklem. Wij vertellen je graag meer over al onze lijmtangen en hoe je een snelspanklem eenvoudig online kunt bestellen via onze webshop.

Waarvoor gebruik je een snelspanklem

Er bestaan diverse soorten lijmtangen, waar een snelspanklem een voorbeeld van is. Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van een snelspanklem.

Een snelspanklem is een type lijmtang. Hiermee ben je in staat om twee onderdelen te klemmen die aan elkaar gelijmd dienen te worden. Ook kan je een snelspanklem gebruiken om hout op te dikken of werkstukken vast te zetten. Een snelspanlijmtang is voornamelijk bedoeld voor de lichtere klussen. Dankzij de snelschuifinstelling ben je in staat om de tang eenvoudig in te stellen. Waarna je met het handvat of een hefboombeweging de spanning kunt verhogen.

Snelspanklem, eenhandklem of traditionele lijmtang?

Er bestaan verschillende soorten lijmklemmen. Bij Kippers Rijssen heb je de keuze uit snelspanklemmen, eenhandklemmen en traditionele lijmtangen. Wat zijn precies de verschillen? En welke lijmtang is het meest geschikt voor jouw volgende klus?

Een traditionele lijmtang laat zich kenmerken door een geribbelde geleider. De losse spanarm beweegt over de geleider en bevat een schroefspil met een handvat. Bij het vastklemmen van twee onderdelen kun je de schroefspil volledig naar beneden schroeven. Deze traditionele tangen zijn verkrijgbaar met verschillende bekdieptes en lengtes, die invloed hebben op het klembereik.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een eenhandklem. Deze lijmtang is eenvoudig met de hand te gebruiken: door in het handvat te knijpen, ben je in staat om het vast te lijmen object te klemmen. Op deze manier houd jij je andere hand vrij. De klemkracht van een eenhandklem varieert per soort.

Snelspanklem van Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen ben je aan het juiste adres voor een snelspanklem. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod lijmtangen, waardoor je altijd een snelspanklem zult vinden die perfect aansluit op jouw behoeften.

Al onze snelspanklemmen zijn afkomstig van het merk Bessey. Met een product van Bessey ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit, aangezien zij al sinds 1889 bezig zijn het met ontwikkelen en produceren van producten in de span- en snijbranche. Onze snelspanlijmtangen beschikken over een verbeterd railprofiel, waardoor je profiteert van een gelijkmatige opbouw van spankracht. Daarnaast zijn onze klemmen ongevoelig voor trillingen en kun je dus zeer precieze werkzaamheden verrichten. Onze snelspanklemmen beschikken over variërende maten tussen de 120 en 1000 millimeter. 

Een snelspanklem aanschaffen

Voor het aanschaffen van een snelspanklem zit je goed bij Kippers Rijssen. Als ervaren specialist op het gebied van lijmtangen zijn wij in staat om jou te voorzien van een kwalitatief goed stuk gereedschap, tegenover een scherpe prijs. Al onze snelspanklemmen zijn te bewonderen in onze fysieke winkel in het oosten van het land. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij de keuze van de meest geschikte lijmtang.

Tevens kun je jouw snelspanklem ook aanschaffen via de website van Kippers Rijssen. De producten in onze online winkel zijn ruim op voorraad, waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling snel af te leveren. Ook kun je hier contact opnemen met onze klantenservice.