fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Verlengstukken

Hoe handig en praktisch bepaald gereedschap ook is, het kan bijna altijd nog handiger en praktischer. Vaak is het hierbij helemaal niet nodig om direc Lees meer...

Hoe handig en praktisch bepaald gereedschap ook is, het kan bijna altijd nog handiger en praktischer. Vaak is het hierbij helemaal niet nodig om direct over te gaan tot de aanschaf van nieuw gereedschap. Er kan immers regelmatig worden volstaan met accessoires, ook wel hulpstukken genoemd, om een bepaald stuk gereedschap efficiënt voor een specifieke klus te gebruiken. Seneca verlengstukken zijn hier een goed voorbeeld van.

Filters

Verschillende soorten Seneca verlengstukken

Kippers Rijssen heeft verschillende verlengstukken van het merk Seneca in het assortiment opgenomen. Deze verschillende typen zijn:

  • Seneca verlengstuk ½
  • Seneca Kardanstuk ½
  • Seneca T-schuifgreep ½
  • Seneca handvat met kniegewricht ½

Nadere uitleg over deze verschillende typen heeft u als zakelijke professional uiteraard niet nodig. Wat voor u veel belangrijker is, dat is de zekerheid en betrouwbaarheid van deze verlengstukken. U hoeft zich wat dit betreft absoluut geen zorgen te maken. Seneca is immers al vele jaren één van de toonaangevende spelers op de markt van (hand)gereedschap en accessoires. Menig professionele werkplaats en garage heeft een uitgebreide range gereedschap van dit merk en dat is uiteraard niet voor niets!

Seneca verlengstukken kopen

Natuurlijk kunt u kiezen voor verlengstukken die heel goedkoop zijn. Wanneer u hiervoor kiest, houd u er dan wel rekening mee dat goedkoop uiteindelijk toch vaak duurkoop blijkt te zijn. Neem geen risico’s met betrekking tot de kwaliteit en betrouwbaarheid van gereedschap. Kwalitatief goed gereedschap en kwalitatief goede accessoires als de Seneca verlengstukken verdienen hun aankoop altijd terug. Kwalitatief goed gereedschap gaat lang mee, kan tegen een stootje en blinkt uit in betrouwbaarheid en praktisch gemak.

In onze webwinkel treft u het volledige assortiment Seneca verlengstukken aan. Wanneer u hier vragen over heeft, dan staat onze klantenservice u natuurlijk graag te woord. Bestellen is eenvoudig en dit doet u in slechts een beperkt aantal stappen. Wij zorgen er voor dat uw order snel bij u wordt afgeleverd, zoals u dit van Kippers Rijssen mag verwachten en wellicht al gewend bent. Bestel vandaag nog en ervaar dat kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service nog echt bestaan. 

Ons assortiment handgereedschap bestaat uit: