fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
94 resultaten
Sorteer op
Filters

Blindklinkgereedschap

Blindklinkgereedschap is niet te missen als je met blindklinknagels werkt. Het is niet mogelijk om deze te zetten als je hier niet het juiste gereedschap voor hebt. Aangezien blindklinkgereedschap in verschillende vormen en maten te vinden is, is het best lastig om te weten welke je nodig hebt. Als je dunne materialen aan elkaar wilt bevestigen, wordt het erg lastig om dit te doen zonder blindklinkgereedschap.

Als je een verbinding wilt maken waar niet zoveel warmte bij vrijkomt, dus lassen wilt voorkomen, is een blindklinknagel de beste manier om dit voor elkaar te krijgen. Deze kun je echter niet zetten als je hier niet de juiste middelen voor hebt. Kies daarom altijd voor het juiste gereedschap om dit te kunnen zetten. Hierdoor is het niet nodig om de lastechniek of een schroefsysteem te gebruiken als je een verbinding wilt maken tussen twee materialen. Als je geen toegang hebt tot één van de kanten, is het ook de beste optie om voor te kiezen.

Wat is blindklinkgereedschap?

Blindklinkgereedschap is precies wat de naam zegt; gereedschap om blindklinknagels te zetten. Dit is in verschillende vormen en maten te vinden. Natuurlijk heb je de blindklinktangen die meestal gebruikt worden. Echter is er ook een blindklinkpistool dat gebruikt kan worden voor het zetten van blindklinknagels. Als laatste heb je nog blindklinkmoertangen. Dit is de beste manier om een blindklinkmoer te zetten.

Blindklinkgereedschap is bedoeld om verschillende blindklinkproducten te zetten. Dit zijn producten die aan de ene kant bevestigd kunnen worden en ook aan de andere kant een afzetting weten te maken, zodat het erg makkelijk is om twee platen aan elkaar te verbinden. Zowel met blindklinknagels als met blindklinkmoeren is het ideaal om hier gebruik van te maken. Bindklinkgereedschap is dus altijd belangrijk om gebruik van te maken als je met blindklinkproducten werkt.

Waar moet je op letten bij blindklinkgereedschap?

Als je blindklinkgereedschap wilt kopen, zijn er een aantal punten die belangrijk zijn om op te letten. Het is als eerste belangrijk om te letten op de soort gereedschap waar je gebruik van wilt maken. Je hebt een blindklinknageltang, een blindklinknagelpistool en een blindklinkmoertang. De blindklinknageltang en het blindklinknagelpistool worden gebruikt voor het zetten van blindklinknagels, terwijl de blindklinkmoertang gebruikt wordt voor blindklinkmoeren.

Bij een blinkklinknageltang is het handig om te kijken of je deze 1-armig of 2-armig wilt gebruiken. De 1-armige versie bestuur je met 1 arm, terwijl je voor de 2-armige versie twee armen nodig hebt. Voor zware blindklinknagels van bijvoorbeeld staal heb je de 2-armige optie nodig. Bij een blindklinkmoertang is hetzelfde het geval. Kijk daarom goed welke optie je koopt. Dit kan een groot effect hebben op de soort blinkklinkproducten die je kunt gebruiken.

Het voordeel van blindklinkgereedschap

Het gebruiken van blindklinkgereedschap kan grote voordelen met zich meebrengen. Vooral de geautomatiseerde opties, zoals het blindklinknagelpistool kan ervoor zorgen dat het plaatsen van de nagels een heel stuk sneller gaat. Dit zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan voor het plaatsen van de nagels en het werk een stuk efficiënter kan gaan. Hierdoor kun je op een efficiënte manier een sterke verbinding tussen twee dunne platen maken.

Het plaatsen van blindklinkproducten is erg lastig om te doen zonder dat je hier het juiste gereedschap voor hebt. Zorg er daarom altijd voor dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt waar je gebruik van kunt maken als je blindklinkproducten wilt plaatsen. Daarbij zijn de gereedschappen ook erg licht, waardoor het makkelijk is om ze mee te nemen en het plaatsen van de blindklinknagels en -moeren veel makkelijker wordt. Let daarbij wel goed op welke vorm van blindklinkgereedschap je voor kiest.

 

Meer handgereedschap: