fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Blindklinkmoerentang

Filters

Blindklinkmoerentang

De blindklinkmoerentang is niet te missen als je blindklinkmoeren wilt plaatsen. Ten opzichte van de blindklinknagels is een blindklinkmoer eigenlijk een moer die je op dezelfde manier kunt gebruiken. Het gebruik van een blindklinkmoer is echter wel heel anders dan die van een blindklinknagel. Als je schroefdraad in een holle wand wilt creëren, is dit de manier om dit voor elkaar te krijgen. Het plaatsen van deze moeren kan ook niet zomaar gedaan worden.

Daar heb je een speciale blindklinkmoerentang voor nodig. Dit is een tang die makkelijk te gebruiken is voor het plaatsen van blindklinkmoeren. Vooral als je deze snel en efficiënt wilt plaatsen, is dit de beste optie om voor te kiezen. In sectoren zoals de bouw en de metaalbewerking worden deze tangen veel gebruikt. Daarom is het in veel gevallen een stuk gereedschap die niet te missen is.

Wat is een blindklinkmoerentang?

Een blindklinkmoerentang is een tang die je gebruikt voor het plaatsen van blindklinkmoeren. Dit zijn specialen moeren die een schroefdraad in bijvoorbeeld een holle wand kunnen creëren. Deze moeren bestaan uit een flexibel vervormbaar metaal dat zich tussen beide kanten van de muren kan klemmen. Aan de ene kant van de muur kun je een flens creëren, terwijl de andere kant een schroefdraad heeft dat makkelijk te gebruiken is.

Het plaatsen van een blindklinkmoer kan nog best een klusje zijn. Als eerste moet je een gat boren dat precies zo groot is als de moer. Vervolgens is het mogelijk om zonder een speciale tang de moer te plaatsen, maar dit kost erg veel moeite en tijd. De makkelijkste en meest efficiënte manier om dit te doen, is het gebruiken van een blindklinkmoerentang. Daarom wordt hier door veel bedrijven veel gebruik van gemaakt. Kijk daarom altijd of je hier gebruik van kunt maken.

Waar moet je op letten bij een blindklinkmoerentang?

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij een blindklinkmoerentang. Het is als eerste belangrijk om ervoor te zorgen dat je kijkt naar de manier waarop je de tang kunt gebruiken. Het is mogelijk om een blindklinkmoerentang handmatig te kopen, maar er zijn ook opties die elektrisch zijn. In de meeste gevallen zijn de elektrische opties een stuk ergonomischer en efficiënter. Echter zijn deze meestal wel een stuk duurder.

Daarnaast is het handig om te kijken of de blindklinkmoerentang voor de grootte blindklinkmoer te gebruiken is. Door dit te weten, weet je zeker dat je deze ook kunt gebruiken voor het plaatsen van alle blindklinkmoeren die je graag wilt plaatsen. In ieder geval is het erg belangrijk om te weten dat je alle moeren kunt plaatsen die je hiermee wilt plaatsen. Gelukkig zijn de meeste tangen geschikt voor alle groottes.

Voordelen van een blindklinkmoerentang

Een blindklinkmoerentang brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Het is een efficiënte vorm van gereedschap. Als je hier gebruik van maakt, is het een stuk makkelijker om blindklinkmoeren te plaatsen. Aangezien het zonder gereedschap erg lang duurt en lastig is om te doen, is het ideaal om hier gereedschap voor te hebben. Vooral als je efficiënt te werk wilt gaan, is het belangrijk om hier gebruik van te maken.

Een blindklinkmoerentang kost vrij weinig in verhouding met het gemak dat je ervan krijgt. Vooral als bedrijf is het belangrijk om deze te hebben. Als je in de metaalbewerking werkt, moet je nog wel eens een schroefdraad in een buis krijgen. Dit is erg lastig te doen zonder blindklinkmoerentang. Zorg er daarom altijd voor dat je hier gebruik van kunt maken. Voor je werknemers is het hierdoor ook een stuk makkelijker om aan het werk te gaan.